Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Meme büyütme ameliyati

Yapısal olarak doğuştan veya doğum sonrasında atrofi nedeniyle küçülmüş meme dokularını fonksiyonel ve estetik açısından uygulanan meme büyü...

Meme büyütme ameliyatı
Yapısal olarak doğuştan veya doğum sonrasında atrofi nedeniyle küçülmüş meme dokularını fonksiyonel ve estetik açısından uygulanan meme büyütme ameliyatları oldukça başarılı sonuçlar vermektedir.

Meme Büyütme Nedir?

Meme büyütme genellikle asimetrik memeleri simetrik hali getirmek adına bu cerrahi uygulama yapılır. Ankara meme büyütme meme sarkması ya da meme hastalıkları nedeniyle mastektomi yapılarda meme protezi kullanarak meme büyütme işlemi yapılır.

Meme Büyütme Operasyonu Nasıl Yapılır?

Meme büyütme memenin dokusuna bağlı olarak protezi yerleştirme işleminde kesi yeri doktorun ve hastanın istekleri ve protezin kullanacak tipine göre de değişiklik oluşturabilmektedir. Protez meme 4-5 santimlik bir kesit ile uygulanır meme dokusunun hemen alt kısmına ya da göğüs duvar kasının altındaki yere yerleştirilir.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Meme Büyütme ameliyatı ortalama bir buçuk saat sürer. Teknoloji de çok gelişmiş olan bu ameliyatlar tüm dünyada genel anestezi altında yapılarak uygulanmaktadır. Hastalar ameliyattan sonra bir gün hastanede müşahede altında tutulur. Bir iki gün hafif ağrıların olması normaldir ağrı kesiciliklerde atlatılır.

Meme Büyütme Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Meme büyütme ameliyatı sonra uzun bir süre duş alınmamalı, ağır eşyalar kaldırılmamalı, yorucu aktivite ve hareketlerden kaçınılmalı.  Ankara meme büyütme uzaman doktorları sayesinde istediğiniz meme ameliyatı gerçekleştirmektedir.  

Meme Büyütme Estetiği Neden Yapılır?

Yapılacak ameliyatta protezin yerleştirileceği yerleri ve hangi protez tipinin kullanıldığı anlatılır. Göğüs muayenesi yapılarak göğüs kafesindeki ve meme biçimini ayrıntılı olarak doktor değerlendirir. Ankara meme büyütme hastalar genellikle hacim yetersizliği boyut veya şekil bozukluklarından kaynaklı meme büyütme ameliyatı yaptırırlar.

Meme Büyütme Estetiği Kimler İçin Uygundur?

İlk görüşmede hastalarla detaylı biçimde kendilerinin beklentisini ve doktorun nasıl bir işlem yapacağına dair ön görüşme yapılır. Kişilerin fiziksel yapılarına uygun olarak incelemeler yapılarak karar verilir.

Meme Büyütme Ameliyatı İyileşme Süreci

Meme büyütme ameliyatları kişilerin metabolizmasına göre farklılık gösterecektir. İyileşme sürecine her bünye farklı cevaplar vermektedir. İyileşme sürecinde kullanılan ilaçlar ve tedavi yöntemleri de iyileşmeyi hızlandırmaktadır.

Liposuction Nedir?

Liposuction kilo problemi olmayan ve obezite gibi fazla kilosu olmayan kişilerin bölgesel olarak zayıflama yöntemleri ile sonuç alınamayan kişilerde fazla yağ dokusundan kurtulmak için ve vücudun daha sağlıklı dinamik bir yapıya sahip olması için Ankara da yapılan Ankara liposuction cerrahi yöntemlerin ismidir.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Yağ dokuları çeşitli yöntemlerle akışkan hale getirilir 1-2 kesiler içinden 2 -3 milim çapında uzun ince kanüller kullanılarak vakumlanması ve uzaklaştırılması şeklinde uygulanan cerrahi operasyondur. Ankara liposuction günümüzde en çok uygulanan estetik cerrahi operasyonlarından biridir.

Yağ aldırma olarak da bilinen bu uygulamada özellikle karın bel basen kalça diz gibi çok fazla yağlanmaların olduğu ve bölgesel yağlanmaların fazlalık ve görüldüğü bölgelere uygulanmaktadır.

Liposuction Hangi Durumlarda Yapılır?

Liposuction kilo verdirme ameliyatı değildir. Hastalarda derinin görünümü ve psikolojiyi Bozan ya birikmenin alınması açısından bölgesi olarak vücudu şekillendirerek vücut kontrolü düzeltilir ve uygun hastalarda çok daha verimli sonuçlar elde edilir. Ankara liposuction işlemleri yaparak sizlerde istediğiniz vücut indeksine kavuşabilirsiniz.

Göz Kapağı Ameliyatı

Göz kapağında bulunan düşüklüğün giderilmesi için çeşitli yöntemler kullanılır. Ankara göz kapağı ameliyatı kişilerin hassas göz yapıları ve çevresi dikkate alınarak yapılır.

Göz Kapağı Ameliyatı Yöntemleri Nelerdir?

Farklı yöntemler kullanılarak ameliyat yöntemi ve diğer tekniklerle gerçekleştirilir. Göz kapağı ameliyatları göz yapısına bakılarak uygun hale getirilir.

Göz Kapağı Ameliyatı Kimler Olabilir?

Göz kapağı ameliyatı göz çevresinde estetik açıdan uyum olmayan insanlar için yapılır. Ankara göz kapağı ameliyatı kapsamında kişilerin göz dokusu ve kapağı incelenerek yapılır. 18 yaşından büyük herkes bu ameliyatı olabilir.

Göz Kapağı Ameliyatı Öncesi

Göz kapağı ameliyatı öncesi çeşitli doku hassasiyetlerine bakılır. Birden fazla tetkik uygulanarak göz kapağı ameliyatı aşamalarına geçilir. Ankara göz kapağı ameliyatı göz kapağında estetik bir duruş isteyen kişiler için yapılır.

Göz Kapağı Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Göz kapaklarının iç ve dış etkenlerden korunması sağlanarak yapılır. Bu sayede gözler daha estetik bir görünüme kavuşturulur. Hijyen koşulları sağlanarak operasyonlar uygulanır.

Göz Kapağı Ameliyatları Ne Kadar Sürer?

Göz kapağı ameliyatları göz kapağı özelliğine göre ortalama bir saat aralığında gerçekleşir. Bu durum hastanın göz kapağına ve kullanılan yönteme göre de değişebilir.

Göz Kapağı Ameliyatı Fiyatları

Göz kapağı ameliyatları estetik görünümlere kavuşulması açısından önemlidir. Uygulama aşamasında göz hassasiyetlerine dikkat edilerek operasyonlar yapılır. Hastaneden hastaneye, kullanılan tedaviye, ameliyat ve ilaçlara göre göz kapağı ameliyatı fiyatları değişmektedir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe