Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Meme büyütme estetiği yöntemleri nelerdir?

Yağ dokuların enjekte edildiği, meme büyütme kişilerin isteğinde güzel görünmeleri için de istedikleridir. Meme büyütme memelerin deforme e...

Meme büyütme estetiği yöntemleri nelerdir?
Yağ dokuların enjekte edildiği, meme büyütme kişilerin isteğinde güzel görünmeleri için de istedikleridir. Meme büyütme memelerin deforme edilmiş olduğu, sarkmış, emzirme ve yaşlanma gibi sebepler de meme büyütme ameliyatı olmalarına neden olur.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Meme büyütme genetik olarak küçük memeye sahip olan kişilerin, estetik olarak beğenmeyen, emzirme, sarkma ve yaşlanmış kişilerin özgüvenlerinin yerine gelmesi için yapılan işlemdir. Deforme olmuş memelerin büyütülerek kullanışlı hale gelmesiyle meme büyütme amaçlanır.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Meme büyütme ameliyatı ile meme için yağ dokusu ile olan bir yöntemdir. Meme büyütme için slikonda tercih edilir. Slikon jel veya implantların da tercih edilmesiyle meme büyüyebilir. Yağ dokusu ile yapılan yöntem de vücudun kendi dokusudur ve damarlarla beslenmesi gerekir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir

Meme büyütmek kadar meme küçültmekte kişilerin tercih ettiği yöntemler arasındadır. Büyüklüğünden dolayı istemeyen kişiler meme küçültme yöntemlerine başvururlar. Küçültmek isteyen kişi kalıtsal hastalık ve kullandığı ilaç varsa doktoruna bildirmesi gerekir. Doktorun tavsiyelerini dinleyerek kendini psikolojik ve fiziksel olarak ameliyata hazırlaması gerekir.

Eğer kişi alkol ve sigara kullanıyorsa ameliyat olmadan önce bırakılması gerekir. Hasta ilaç kullanıyor ve bunların arasında kan sulandırıcı ilaç mevcut ise 10 gün öncesinde bırakılması şiddetle tavsiye edilir.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Hasta meme küçültme ameliyatını olduktan sonra hastanın 3 veya 7 gün içerisinde dinlenmesi gerekir. Operasyonu yapan doktorun antibiyotik veya ağrı kesici verdiği ilaçlar dozlarına kadar dikkatle içilmesi öngörülür. Memelerin sallanmasını ve sarkmasını önleyen rahat edilmesi için sporcu sutyen kullanılması tavsiye edilir. Meme küçültme ameliyat sonrası uzmanın belirlediği zaman içinde pansuman yaptırmak gerekir.

Enfeksiyon kapılmaması için belirlenen tarihte gidilmesi kesinlikle gerekir. 1 ay dolunca egzersizlere başlanmalıdır. Kol ve göğüs ile ağırlık kaldırılmadan kaçınılmalıdır. Ameliyat sonrası ödem ve şişlikler oluşabilir ve 3 ay içinde bu durum yavaşça giderilir. Ama 1 yıl içinde göğüsler tamamen bu durumdan kurtulmuş olur. Kişi alkol ve sigara tüketimini 1 ay kadar da ertelemelidir ki kişinin hızla iyileşmesi mümkün olur

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Şekil ve estetik açıdan burun estetiği yapısal bozukluğu olan kişilerin rahat nefes alması için yapılır. Burun estetiği burun şeklini değiştirmek için sadece yapılmaz. Uyku apsesi olan ve nefes alışverişte zorluk çeken kişiler de yaptırır. Burun deliklerin oradan ikiye ayrılan ortasından burun derisi kaldırılır ve kıkırdak doku ile burun estetiği ameliyatı yapılır.

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Burun kırılmadan ve dikiş atılmadan günümüzde ameliyat yapılabilir. Burun estetiği, burun deliğinden açılarak aletlerle yapılır. Burun üzerinde kesik izi de olmadan dikiş izi de olmadan yapılır. Kırma işlemi yapılmadan törpüleme yöntemi ve kesip çıkarma işlemi olmaz. Bu sayede yüzde morarma ve şişlik gibi faktörler de oluşmaz. Açık ve kapalı rinoplasti olarak da ayrılabilir. Açık rinoplasti kesi yoluyla gerçekleştirilen burun delikleri kısmından uygulana bir operasyondur. Kapalı rinoplasti burnun iç kısmından bir kesi açılarak yapılan ve dışarıdan dikiş izi veya kesik izi gözükmeden yapılan bir operasyondur.

Burun Estetiği Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ameliyat sonrası kişi yatarken başını rahat nefes alabilmesi için yüksek konumda tutulur. Şişlik ödem olmaması için soğuk kompres uygulanmalıdır. Bol bol dinlenmek gerekir. Sağlığa dikkat etmek için sağlıklı beslenilmelidir. Ağırlık için gözlük takmayın. Sigara ve alkol kullanmadan ağır olan her şeyden uzak durulmalıdır. Güneş ışınlarından kendini kişi korumalıdır.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği kişinin burun yapısına, yapılacak işlemlerine ve işlemler sırasında kullanılacak ilaç ve malzemelere göre değişiklik gösterdiği için burun estetiği fiyatları da kendi aralarında değişiklik göstermektedir. Özel hastaneler de ise ücret maaliyetleri hastaneye ve uygulamalara göre değişkenlik gösterecektir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok