Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağını yenilemek isteyenlere öneriler

Hayal ettiğinizden daha fazlası Themore Concept’te Daha fazlasına tutku duyarak, kullanıcıların önceliklerini merkezine alan Themore Concept...

Mutfağını yenilemek isteyenlere öneriler
Hayal ettiğinizden daha fazlası Themore Concept’te

Daha fazlasına tutku duyarak, kullanıcıların önceliklerini merkezine alan Themore Concept, trendleri takip etmekle yetinmeyerek yenilikleriyle trendlere yön veriyor. İncelikli ve bir o kadar fonksiyonel mutfak modeliyle bu yıl mutfağını yenilemek isteyenlere eşsiz mekanlar yaratıyor.
 
Her zevke uygun renk ve tasarımlarıyla hayal ettiğinizden daha fazlasını sunan Themore Concept’in yeni mutfak tasarımlarında fümeden, gece mavisine, kaşmirden sıcak antrasite varan, yaratıcılığı besleyen ve ilham veren inovatif renk seçenekleri bulunuyor. İsteklerinizi doğru ve eksiksiz anlayan, tecrübesi sayesinde en uygun malzeme, renk, kombin gibi çözüm önerileriyle hayatınızı kolaylaştıran Themore Concept, öne çıkan Sven, Arel ve Neo mutfak modelleriyle hayalinizdeki mutfağı evinize getiriyor.

Modernliği ve özgünlüğü yaşam alanlarınıza taşıyor

Kişiselleştirilebilir banyo, mutfak, kapı, dekorasyon ürünleriyle yaşam alanlarınızı güzelleştiren Themore Concept, mat lake ile bütünleşen lineer kapak dokusuna sahip yeni Sven serisinde dolaplardan kapılara kadar tüm detaylarında inceliğin ve sadelik öne çıkıyor. Serideki ürünlerde mekana derinlik katan dikey çizgili dokunun yanı sıra griler, maviler, kırmızılar ve sarılar başrollere yerleşiyor. Her zevke özel 26 farklı renk skalasının yanında; dikey çizgileri ile modernliği ve özgünlüğü en üst düzeyde yaşam alanlarınıza taşıyan Sven tüm mutfakları etkisi altına alıyor.

Mutfağını yenilemek isteyenlere öneriler

Klasik ve gelenekçi bir mutfağın hayalini kuranlara

Themore Concept’in Neo Mutfak Modeli daha klasik ve gelenekçi bir mutfağın hayalini kuranlara hitap ediyor. Geçmişin gelenekçi, klasik değerlerini barındıran Neo Mutfak Modeli camlı ve camsız kapak seçenekleri ile mutfaklarınıza konfor ve estetik katıyor. Mutfağınıza benzersiz dokunuşlar katmanıza fırsat veren Themore Concept, 22 milimetre kalınlığında; mat ve metalik lake renk serileriyle kullanılabilen modeliyle geleneksel tekniklerin güncel tasarımlarla yeniden hayat bulmasından ilham alıyor. 

Fonksiyonel seçenekleri en kaliteli ve şık haliyle sunuyor

Themore Concept, yeni Arel modeli ile öncelikle ihtiyaçlarınıza uygun, fonksiyonel ve kolaylaştırıcı seçenekleri en kaliteli ve şık haliyle sunuyor. Çizgi detaylarının eşlik ettiği şık raf ve vitrin kullanımları, mutfaklarda modern ve çağdaş bir görüntü yaratıyor. Tıpkı evin diğer alanlarında olduğu gibi mutfaklarda da ahşabın sıcak tonlarına, 24 farklı renk ve dokulara yer açan Arel Mutfak Modeli, farklı amaçlar için kullanılan açık raf sistemleri, vitrin dolapları, pratik ada ve masa çözümleri ile aradığınız her özelliği bir araya getiriyor.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe