Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ramazan ayına özel Jumbo Patisserie yorumu

Jumbo Patisserie şubelerinde artisanal Fransız pastacılığı konseptiyle, Ramazan ayına özel hazırlanan baklava ve hurma pastaları, geleneksel...

Ramazan ayına özel Jumbo Patisserie yorumu

Jumbo Patisserie şubelerinde artisanal Fransız pastacılığı konseptiyle, Ramazan ayına özel hazırlanan baklava ve hurma pastaları, geleneksel tatlardan vazgeçmeden yeni lezzetler deneyimlemek isteyenleri bekliyor. 

Çizginin ötesinde iz bırakan özgün ve zamansız tasarımlarıyla 76 yıldır her dönemin tercih edilen markası olan Jumbo, geçtiğimiz yıl Göktürk ve Etiler’de hayata geçirdiği Fransız Patisserie konseptindeki deneyim mağazalarında, misafirlerine yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanmış rafine lezzetler sunmaya devam ediyor. Jumbo Patisserie’nin mevcut tatlılarına ek olarak Ramazan ayına özel hazırlanan baklava ve hurma pastaları, lezzetleri ile damaklarda iz bırakırken sanatsal tasarımlarıyla da misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

Baklava ve hurma pastaları hem damağa hem de göze hitap ediyor

Şef Kübra Yaman’ın ‘edible art’ konseptiyle, klasik Türk lezzetlerini Fransız Patisserie tarzında yeniden yorumlayarak hazırladığı baklava ve hurma görünümlü Fransız pastaları, lezzetiyle olduğu kadar görseliyle de iddiasını destekliyor.

Üzeri çikolata ve Antep fıstığı kaplı baklava tatlısı; çıtır baklava hamuru, Antep fıstığı ve manda kaymağının dengeli uyumundan oluşuyor. Hurma görünümündeki hurma pastasının içerisinde ise hurmadan yapılan kek, ezme ve mousse ile birlikte hurma lezzetini dengeleyen tahinli çıtır katman yer alıyor.

Ramazan ayına özel Jumbo Patisserie yorumu

Şef Kübra Yaman: “Baklava ve hurmayı, ‘edible art’ konseptiyle yeniden yorumladık” 

Ramazan’a özel hazırladığı ürünler ile ilgili bilgi veren Şef Kübra Yaman; “Jumbo Patisserie’deki tüm lezzetlerimizi farklı dokunuşlarla yaratıcılığın ve estetiğin sınırlarını zorlayarak hem göze hem de damağa hitap edecek şekilde ‘edible art’ yani yenilebilir sanat konseptiyle tasarlamaya özen gösteriyoruz. Ramazan ayına özel olarak da, bu ayın olmazsa olmaz lezzetlerini ‘edible art’ tarzıyla yeniden yorumladık. Baklava tatlımız alışılmış şekilde şerbetli bir baklava değil, bir Fransız pastası. İçinde çıtır baklava hamuru ve Antep fıstığı olduğu için yediğinizde baklava tadını alıyorsunuz ancak lezzet dengesi olarak baklavadan daha farklı. Bu özel ayda Ramazan’ın simgesi hurmayı da unutmadık tabii ki. Hurma pastamızda da hurma tadını çok net bir şekilde alıyorsunuz ama yediğiniz şey birebir hurma görüntüsünde olsa da hurma değil, hurmadan yapılmış bir pasta. Bu özel iki ürünümüz de geleneksel tatlardan vazgeçmeden, yeni lezzetler denemek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak” şeklinde konuştu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe