Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sizin kavanozunuzda ne var?

Paşabahçe, taze sebze ve meyvelerin en çeşitli olduğu; turşu, reçel ve konserve yapımının hız kazandığı bu dönemde bir kavanoz kampanyası ba...

Sizin kavanozunuzda ne var?

Paşabahçe, taze sebze ve meyvelerin en çeşitli olduğu; turşu, reçel ve konserve yapımının hız kazandığı bu dönemde bir kavanoz kampanyası başlattı. 

Bu kampanya ile Paşabahçe, pratik bir şekilde sağlıkla ve lezzetle beslenmeye önem veren, yaptığı kış hazırlıklarının her birine nefis tatlar ve farklı öyküler sığdırmak isteyen tüketicilere ilham kaynağı oluyor.

Kış hazırlıkları denince akla gelen ilk marka olan Paşabahçe, her birine nefis tatlar ve farklı öyküler sığdırabileceğiniz kavanozları ile kış aylarında yazdan kalma lezzetleri en pratik ve sağlıklı şekilde tüketmeye yardımcı oluyor.

Sizin kavanozunuzda ne var?

12-30 Eylül tarihine kadar devam edecek kavanoz kampanyası, yazın en güzel meyve ve sebzelerinin tadına, Paşabahçe’den de ilham alarak hazırlayacağınız lezzetlerle tüm sene varabilme imkanı sunuyor. Paşabahçe, doğru konserve, reçel ve turşu yapımı için kullanılan kavanozların kritik öneme sahip olduğunu belirtirken, camın saflığına, sağlıklı olmasına dikkat çekiyor ve konserve hazırlığının önemine vurgu yapıyor.

Paşabahçe, Eylül ayı boyunca dijital kanallarda ve mağaza içinde gerçekleşecek kavanoz kampanyası ile tüketicilerini hayatın güzelliğini paylaşmaya davet ediyor. Siz de alışveriş listenize sebze ve meyvelerle birlikte Paşabahçe’nin farklı boylardaki kavanozlarını da eklemeyi unutmayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe