Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çiçeklerin ve renklerin pozitif enerjisi yaz sofralarında

Sımsıcak ve modern davet sofraları: Korkmaz Eva Collection Güneşin yavaş yavaş kendisini göstermeye başladığı bahar aylarından yaz aylarına ...

Çiçeklerin ve renklerin pozitif enerjisi yaz sofralarında
Sımsıcak ve modern davet sofraları: Korkmaz Eva Collection

Güneşin yavaş yavaş kendisini göstermeye başladığı bahar aylarından yaz aylarına geçerken, sofralar da yaz ruhuyla tazeleniyor. Dünyanın önde gelen Türk markaları arasında yer alan Korkmaz, Eva Collection serisi ile yaz mevsiminin pozitif enerjisini ve sıcaklığını sofralara taşıyor. Sıcak renk tonlarının ve gold detayların hakim olduğu seri, göz alıcı tasarımıyla öne çıkıyor.  

Her sezon birbirinden farklı ve zarif tasarımlar yaratan Korkmaz, yaz mevsiminin sıcaklığını yansıtan Eva Collection serisi ile yeni sezona ‘merhaba’ diyor. Sıcak pembe ve nude tonlarından oluşan çiçek desenli seri, tablo gibi bir sofra kurmaya yardımcı oluyor. Yaz sofralarına bambaşka bir hava katacak olan koleksiyon, sofraları zarafetle buluşturuyor. 

Çiçek desenleri ile canlı ve enerjik sofralar

 Modası hiç geçmeyecek ve her tarza uyum sağlayabilecek olan tasarımı ile öne çıkan 58 parça Eva yemek takımı, davet sofralara yazı getiriyor. 12 adet servis tabağı, 12 adet tatlı tabağı, 12 adet yemek tabağı, 12 adet çorba kasesi, farklı ölçülere sahip 4 adet kayık tabak, tuzluk, biberlik ve kürdanlıktan oluşan koleksiyon, çiçek desenleri ve gold detaylarıyla evlere yazın canlı ve enerjik ruhunu taşıyor. Modern ve şık yemek takımı, sofralarda sevdiklerinize gösterişli sunumlar hazırlamanıza imkan sağlıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok