Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Unuttuğunuz mezeler, hafif zeytinyağlılar

Yaz aylarında sofralara renk katan serinletici lezzetler tabii ki mezeler ve zeytinyağlılar!  12 mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapan...

Unuttuğunuz mezeler, hafif zeytinyağlılar
Yaz aylarında sofralara renk katan serinletici lezzetler tabii ki mezeler ve zeytinyağlılar! 

12 mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapan çok fonksiyonlu dijital mutfak aleti Thermomix, mevsimin favori yemek tarifleriyle lezzetli sofralar hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Profesyonel şefler gibi tam kıvamında, yemek için sabırsızlıkla bekleyeceğiniz zeytinyağlı ve mezeleri sofrada görmek mutfağın akıllı teknoloji uzmanı Thermomix ile hayal edemeyeceğiniz kadar kolay! Birkaç dakikada ve başında beklemeye gerek kalmadan yerel lezzetleri yapma konusunda Thermomix oldukça başarılı.

Özellikle karıştırma, parçalama, çırpma, buharda pişirme, yavaş karıştırarak pişirme gibi modlarıyla birçok restoranın meze konusunda favori mutfak makinesi olan Thermomix, humustan çerkez tavuğuna favadan babagannuşa çiğköfteden mutabbala kadar favori mezelerini ve yazın olmazsa olmaz zeytinyağlı yemeklerini zahmetsizce sizin yerinize hazırlıyor. Uzman şefler tarafından onaylanan Cookidoo’daki tariflerden istediğinizi seçip, dijital ekranda kayıtlı ayarları seçtikten sonra başında beklemenize gerek kalmıyor.

Unuttuğunuz mezeler, hafif zeytinyağlılar


Yaz sofralarına renk gelecek

Humus, nohut ve tahinin birleşiminde doğan enfes bir meze. Kimyon, sarımsak, zeytinyağı ve limon suyuyla da kıvamını ve lezzetini kazanan humusa pastırma dilimleri de ekleyerek farklılaştırabilirsiniz. Cook-Key® ile senkronize olan Cookidoo’daki tarif ile toplamda 15 dakikada servise hazır hale getirebilirsiniz. 

Yunan mutfağının popüler lezzetlerinden, temel malzemesi bakla olan fava bize de çok tanıdık. Dilimleyerek servis ettiğimiz favayı limon sıkarak yediğimizde lezzeti daha da artan bu mezenin tarifi Cookidoo’nun denenecekler listesinde yer alıyor. Üstelik sadece 35 dakikada sofrada.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok