Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yaz sofraları bu takımlar ile renkleniyor

Evlerdeki yaşamı daha keyifli hale getiren Bella Maison’un, Palm Bamboo Stoneware Yemek Takımı ile yaz sofraları renkleniyor.  Bambu kenar r...

Yaz sofraları bu takimlar ile renkleniyor
Evlerdeki yaşamı daha keyifli hale getiren Bella Maison’un, Palm Bamboo Stoneware Yemek Takımı ile yaz sofraları renkleniyor. 

Bambu kenar rimleri ve palmiye desenli tatlı tabaklarıyla kolayca fark edilen dört kişilik yemek takımı, yazın sıcaklığını sofralara taşıyor. İlhamını bambudan, enerjisini palmiyeden alan takım, sofralara yaz esintisini getiriyor. 

“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison, kendine özgü çizgileriyle tasarladığı Palm Bamboo Stoneware Yemek Takımı ile sofralara Bella Maison estetiğini yansıtıyor. Çorba kâsesi, çukur, servis ve palmiye desenli tatlı tabağından oluşan 16 parçalık 4 kişilik yemek takımı, stonewarein sağlamlık ve doğallığını yaz sofralarında buluşturuyor. 

Üstün bir dayanıklılık sergiliyor

Bambu kenar rimli beyaz tabaklarıyla ön plana çıkan yemek takımı, palmiye desenli tatlı tabağıyla yaz kombinasyonunu vurguluyor. Toprak bazlı stonewareden üretilen takım, seramik tabaklara kıyasla üstün bir dayanıklılık sergiliyor. Tabaklar, renklerinin ilk günkü canlılığını uzun yıllar boyunca korurken, yemeklerin göze ve damağa olan hitabını daha da artıyor. Kahvaltı tabağı olarak da kullanılabilen palmiye desenli tatlı tabakları, yemek setinin fonksiyonelliğini artırıyor. 

Mikrodalga ve fırında da kullanılabilen takım, bulaşık makinesinde yıkanabilmesiyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Desenleri ve kullanışlılığıyla yemek takımlarındaki beklentileri daha da yukarı çeken Palm Bamboo Stoneware Yemek Takımı’nı, isterseniz tek tek de alabilirsiniz. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe