Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yalıkavak’ta marinanın kalabalığından uzakta farklı ve yeni bir keşif

Yalıkavak’ta menüsü ve eşsiz gün batımıyla lezzet severlerin yeni keşif noktası olan AltÜst, kendine özgü “fun dine & drink” konsepti il...

Yalıkavak’ta marinanın kalabalığından uzakta farklı ve yeni bir keşif

Yalıkavak’ta menüsü ve eşsiz gün batımıyla lezzet severlerin yeni keşif noktası olan AltÜst, kendine özgü “fun dine & drink” konsepti ile rahat ama akılda kalıcı bir deneyim vaat ediyor.

Yalıkavak’ın eşsiz gün batımına karşı, ruhu ve gözü besleyen bistronomik bir deneyim ve keyifli bir ambiyans arayanların buluşma noktası: AltÜst.  Doğallığı, farklı menüsü ve eşsiz gün batımıyla gastronomi severlerin favori adresi olan AltÜst; Yalıkavak’ta marinanın kalabalığından uzakta farklı ve yeni bir keşif sunuyor.

Dünya çapında birçok yeni nesil şef ‘fun dining” trendiyle birlikte restoranlarına daha rahat ve doğal bir hava kazandırıyor. Yerel, samimi ve eğlenceli bir mutfak anlayışı olan fun dine & drink’in birleşimi olan “fun dining” yaklaşımı AltÜst ile beraber Bodrum’a taşınıyor.  

Ege mutfağının bereketi ve lokal lezzetlerinin yanı sıra hafif ve vejetaryen alternatifler içeren bol otlu falafel, avokadolu çiğ kabak salatası, çökertme taco, levrek caponata ve citrus tagliatelle mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor.

Yalıkavak’ta marinanın kalabalığından uzakta farklı ve yeni bir keşif

Dünyadan ve Türkiye’den ödüllü bartenderlardan aldığı reçetelerle zengin bir kokteyl menüsü sunan AltÜst ekibi son dönem miksoloji trendlerini de menüsüne dâhil ediyor. Misafirlerin o anki ruh haline göre farklı seçenekler bulabileceği seçkin kokteyl menüsünde “Magic Margarita”, “Cowboy Killer”, “Buzlu Badem”, “Oooo Papatya”, “Pazarın Güzeli” gibi lezzetiyle etkilerken ismiyle gülümseten seçenekler yer alıyor. 

Üst katında kalabalık grupları ağırlayarak özel etkinliklere de ev sahipliği yapabilen AltÜst Yalıkavak’ta haftanın belirli akşamlarında keyfinize dj performansı da eşlik edecek. Bodrum’un en yeni lezzetlerini ve kokteyllerini muhteşem manzara eşliğinde AltÜst Yalıkavak’ta keşfedin! Her gün saat 16:00 itibariyle tercih edilecek mekânda samimi ve rahat bir ortamda yerel malzemelerle hazırlanmış kendine özgü lezzetler sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe