Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Enfes bir gastronomi yolculuğu vadediyor

Eşsiz panoramik manzarasıyla şehri sahiplenen Raffles İstanbul’un imza restoranı İsokyo, birçok Uzak Doğu mutfağından farklı olarak, Doğu’nu...

Enfes bir gastronomi yolculuğu vadediyor
Eşsiz panoramik manzarasıyla şehri sahiplenen Raffles İstanbul’un imza restoranı İsokyo, birçok Uzak Doğu mutfağından farklı olarak, Doğu’nun gizemli lezzet sırlarını, modern Batı'nın pişirme teknikleriyle yorumlayan bir gastronomi deneyimi sunuyor.

İstanbul’un zamansız panoramasına eşsiz bir bakış vadeden Raffles İstanbul, Tokyo’yla İstanbul arasında bir lezzet yolu yaratan İsokyo ile gastronomi dünyasında fark yaratıyor. Çin, Japonya, Kore, Tayland gibi Asya kıtasının farklı bölgelerinden çeşitli yemek tarzlarını, Türk mutfağından dokunuşlarla zenginleştiren İsokyo, yenilenen interaktif mutfağı ve iç tasarımıyla misafirlerini ağırlıyor. 

Zorlu Center’dan direkt erişim olan Raffles Teras’a açılan konumuyla konuklarını yepyeni bir atmosferde karşılayan İsokyo, yetenekli şef Şafak Erten’in hazırladığı beş aşamadan oluşan tadım menüsü ve a la carte menü ile Pazartesi hariç, haftanın altı gününde 17.00-23.30 arası olmak üzere sadece akşam yemeği hizmeti veriyor. 

Şef olarak İsokyo’da çalışmanın, yaratıcılığını ve yeteneklerini her gün sergileyebilme imkânı sağladığını ifade eden Şef Şafak Erten, “İsokyo’da çalışmak gerçekten özel bir deneyim. Ekibimle birlikte misafirlerimizin ilgisinden ilham alarak, onların damak zevklerini anlamak, beklentilerini karşılamak ve hatta bazen aşmak için sürekli olarak yeni lezzet kombinasyonları ve sunumlar arayışında oluyoruz. Onların yüzündeki memnuniyet ve menümüzle ilgili olumlu geri bildirimler, tüm emeğin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor” şeklinde konuştu. Menüdeki tüm tatların kendisi için ayrı bir hikâyesi olduğunu ifade eden Şafak Şef’in favori lezzeti ise, İsokyo’nun tadım menüsünde ve a la carte menüsünde de yer alan imza yemeği; osetra havyarı ile sunulan ıstakoz dumpling. 

Kişiye Özel Sunumlar, Eşleşmeli Tadım Menüsü ve İmza Kokteyller ile Enfes Bir Gastronomi Yolculuğu

Beş aşamadan ve en özel on İsokyo lezzetinden oluşan yepyeni bir tadım menüsü ile misafirlerine benzersiz bir lezzet deneyimi vadeden İsokyo, paylaşıma uygun tabaklara yer veren bu egzotik deneyime eşlik edecek şarap menüsü de sunuyor. Restoranın iki imza lezzeti olan “osetra havyarı ile sunulan ıstakoz dumpling” ve “wokta sotelenmiş dana bonfile eti”nin de yer aldığı tadım menüsünün yanı sıra, a la carte menüyle de farklı tatlar ve dokular arasında bir yolculuğa çıkarıyor.

İstanbul ve Tokyo arasında öne çıkan gastronomi şehirlerinden esinlenerek, o bölgeye özgü ürünlerle hazırlanan eşsiz “İmza Kokteyller” menüsü sunan İsokyo’da, sake ve Japon içkilerinin yanı sıra Şampanya Barı’nın mücevher ışıltısında sunulan kapsamlı bir şarap kavı ve seçkin premium içecek menüsü bulunuyor. 

Enfes bir gastronomi yolculuğu vadediyor

İsokyo’da Gastronomi Yolculuğu Zenginleşiyor

Çağdaş bir Pan-Asya mutfağı deneyimi yaşatan İsokyo, haftanın belli günlerinde gerçekleşecek Uzak Doğu mutfağı atölyelerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde belirlenecek atölye çalışmalarının yanı sıra aşçıların misafirlerin masalarını ziyaret ettikleri el yapımı özel sushi-sashimi arabası ile yepyeni bir servis deneyimi için de çalışmalarını sürdüren İsokyo farklı damak zevklerine hitap edebilmek adına yeni deneyimler sunacak. 

Bu eşsiz lezzet yolculuğunda İsokyo misafirlerine sofistike bir müzik deneyimi de eşlik edecek. Farklı duyulara hitap edecek bir deneyim için hazırlanan İsokyo’nun DJ performansı misafirlere müzik ziyafeti sunacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok