Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mis gibi çorbalar kış sofralarımızda

Kış soğuklarının başladığı bugünlerde içinizi ısıtacak leziz sıcak çorbalar yapabilirsiniz.  Besin değeri açısından oldukça faydalı, vücudun...

Mis gibi çorbalar kış sofralarımızda

Kış soğuklarının başladığı bugünlerde içinizi ısıtacak leziz sıcak çorbalar yapabilirsiniz. 

Besin değeri açısından oldukça faydalı, vücudun serotonin seviyesini artıran ve içinizi ısıtan çorbaları Thermomix TM6 ile başında beklemenize gerek kalmadan hazırlayabilirsiniz. Pirinçli yayla çorbası, tarhana çorbası, ıspanaklı nohut çorbası ile köri ve zencefilli bal kabağı çorbasını istediğiniz pürüzsüzlükte, tam kıvamında, pratik ve hızlı bir şekilde sofraya getirebilirsiniz.

Mutfağın vazgeçilmezi ve en büyük yardımcısı, akıllı teknoloji uzmanı Thermomix TM6, sağlıklı beslenmek isteyenler, yemeği ve yemek yapmayı sevenler için çok yönlü bir dijital mutfak aleti olarak Cookidoo’da akla gelmeyecek binlerce tarif sunuyor. Pirinç, tereyağı ve nane gibi en iştah açıcı malzemelerle zenginleştirilen pirinçli yayla çorbasından rengiyle ağzı sulandıran domates salçalı tarhanaya, enfes kokulu ıspanak nohut çorbasından oldukça doyurucu olan köri ve zencefilli çorbaların bir araya geldiği tarifleri Thermomix TM6 ile keşfetmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı!

İstenilen kıvamda sıcak çorbaların adresi: Thermomix TM6

Aynı karıştırma kabının içinde başka kap kirletmeden, doğrayan, öğüten, karıştıran TM6 ile istediğiniz pürüzsüzlükte çorbalar hazırlayabilirsiniz. Rengarenk vitamin deposu sebzelerle iştah açan, bağışıklığınızı yükseltecek, antioksidan ve vitaminler bakımından güçlü balkabağı çorbası, zengin besin değerlerine sahip olan ıspanaklı nohut çorbası 25-50 dakikada hazırlanabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok