Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hafiflik veren salata tariflerini keşfedebilirsiniz

Thermomix TM6 ile ferahlık ve hafiflik veren salata tariflerini keşfedebilir, çok pratik lezzetler hazırlayabilirsiniz. Sağlığını önemseyenl...

Hafiflik veren salata tariflerini keşfedebilirsiniz

Thermomix TM6 ile ferahlık ve hafiflik veren salata tariflerini keşfedebilir, çok pratik lezzetler hazırlayabilirsiniz. Sağlığını önemseyenler ve fit kalırken lezzetin doruklarına ulaşmak isteyenler, hızlı ve pratik TM6’nın içinde kepekli pirinç ve detox salatasından, mor lahana, havuç ve alabaşın bir araya geldiği salataya kadar tadına doyulmayacak lezzetleri bulabiliyor.

Mutfağın vazgeçilmezi ve en büyük yardımcısı, akıllı teknoloji uzmanı Thermomix TM6, her daim formda kalmak isteyenlerin yanında! Sofralar leziz ve rengarenk, bol malzemeli salatalarla şenleniyor. 

Tek bir karıştırma kabıyla kullanılan Thermomix TM6’nın hızlı ve pratik özellikleriyle form dostu salatalar, en fazla 40 dakikada sofrada yerini alıyor! Ödem attıran, bağışıklığı güçlendiren ve protein bakımından zengin, renkli ve çok lezzetli bademli detox ve kepekli pirinç salatası sadece 10 dakika sürüyor. Sindirim sistemini düzenleyen mor lahana, havuç ve alabaş salatası ise en fazla 40 dakikada damak zevkinizle buluşmak için hazırlanabiliyor. 

Hafiflik veren salata tariflerini keşfedebilirsiniz

Thermomix TM6’da yer alan Cookidoo® içerisindeki 80 binden fazla Türk ve Dünya mutfağına ait tarifler arasından birbirinden lezzetli, pratik ve sağlıklı yapısıyla fit görünmenizi sağlayan form dostu salata tariflerini keşfedebilirsiniz. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok