Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

2024 yılı mutfak dekorasyonunda sakinlik ve doğallık aranıyor

Mikonos Esintisiyle Doğal Tonlar Mutfaklara Dönüyor Aile bağlarını güçlendiren, dostlukları pekiştiren ve lezzetin zevkini çıkaran özel bir ...

2024 yılı mutfak dekorasyonunda sakinlik ve doğallık aranıyor

Mikonos Esintisiyle Doğal Tonlar Mutfaklara Dönüyor

Aile bağlarını güçlendiren, dostlukları pekiştiren ve lezzetin zevkini çıkaran özel bir yer olan mutfaklar, 2024 yılı trendleri ile kendinizi en iyi hissedeceğiniz bir yaşam alanına dönüşüyor. Evden çalışma sisteminin hayatımıza girmesiyle birlikte mutfak adalarının hem çalışma alanı hem de işlevsel depolama alanı olarak mutfağın odağında olduğunu söyleyen Bodrum Mutfak Mobilya Kurucusu Mustafa Güneri, “2024 yılı trendlerinde Mikonos esintisiyle buluşan tasarımlar sıklıkla göreceğimiz temalardan olacak. Ahşap, bambu ve geri dönüştürülebilir malzemeler gibi doğal unsurlar sıcaklık getirecek. Mutfağı daha sade ve düzenli gösterecek tasarımlar ön planda olacak ve işlevsellik kazandıracak tasarımlar en çok tercih edilen modellerden olacak” dedi.

Yemek yapma amacını aşan mutfaklar; günün yorgunluğunun atıldığı, bir araya gelip dost buluşmalarının gerçekleştiği ve sevdiklerinizle keyifli anlar yaşayabileceğiniz buluşma noktası haline geldi.

2024 yılı mutfak dekorasyonunda sakinlik ve doğallık aranıyor

Derli toplu bir görünüm arzulayan kullanıcıların çok fonksiyonelli tasarımlara yöneldiğine dikkat çeken Bodrum Mutfak Mobilya Kurucusu Mustafa Güneri, “Bu tasarımlarda depolama alanının bol olması, eşyaların düzenli bir şekilde saklanması, kullanımı kolay ve ergonomik özellik taşımasına dikkat ediliyor. Minimalist düzenlemeler, düz renkler, özellikle beyaz ve yeşil tonları 2024 yılı mutfak tasarımlarında ön planda bulunuyor. Mikonos esintisiyle beyaz ve sıcak ahşap tonları mekânlara sakinlik ve huzur katarken yeşil renk tonları da doğal bir atmosfer oluşturuyor. Aynı zamanda bu tasarımlarla minimal alanlarda ferahlık hissiyatı yaratmak kaçınılmaz oluyor. Doğal ve sürdürülebilir malzemeler, 2024 mutfak tasarımlarında da öne çıkıyor. Ahşap, bambu, geri dönüştürülmüş malzemeler gibi doğal unsurlar, evlere sıcaklık ve zarafet katıyor” dedi.

Evden çalışma sisteminin yaygınlaşmasıyla birlikte mutfaklarda önemli bir yere sahip olan mutfak adalarında konforun esas alındığını söyleyen Güneri, “Mutfak adası boyunun kişiye özel ayarlanabildiği, rahatlıkla hareket edilebilen ve malzeme yapısı hafif olan tasarımlar en çok tercih edilenler arasında. Aydınlatma konsepti de mutfak dekorasyonunda kilit bir rol üstleniyor. Mutfaklarda genellikle beyaz ve doğal ışık tercih edilirken, mutfak dolaplarına entegre edilen led ışıklar mutfağı daha göz alıcı hale getiriyor ve en uç noktaya bile ulaşmanıza olanak tanıyor” açıklamasında bulundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok