Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Rengarenk sofralarla hayatı güzelleştiriyor

LAV, renkli ürünler kullanmayı seven, mutfağını, dolaplarını, sofralarını renklendirmek isteyenler için Ada Bardak ve Pudra Tonları Reçellik...

Rengarenk sofralarla hayatı güzelleştiriyor

LAV, renkli ürünler kullanmayı seven, mutfağını, dolaplarını, sofralarını renklendirmek isteyenler için Ada Bardak ve Pudra Tonları Reçellik’i öneriyor. Modern tasarımları ve renkleriyle sunumlarınızı da zenginleştiren bu ürünler, LAV satış noktalarından ve  satın alınabiliyor. 

Hayatın her anını güzelleştiren LAV, mutfak dolaplarına renk katmak isteyenlere birbirinden şık ürünler sunuyor. Rengarenk kenarlarıyla sunumlarınızı zenginleştiren Ada Bardak ve pembe sevenlerin favorisi olacak Pudra Tonları Reçellik sofralarınızı da canlılık katıyor.

Ada Renkli Kenarlı Bardaklar gökkuşağının farklı tonlarıyla göz alıyor. Yalın, modern ve zarif tasarımıyla dikkat çeken Ada Renkli Kenarlı Bardaklar, ideal boyutlarıyla içeceklerinizin keyfini doya doya çıkarmanızı sağlıyor. 6’lı olarak satılan Ada Renkli Kenarlı Bardaklar, canlı tonları sayesinde en yalın sofralara bile renk katıyor.

Pudra Tonları Reçellik, pembenin en tatlı tonuyla mutfağınızı güzelleştiriyor. Modern çizgileriyle de son derece estetik görünüyor. Dolapları, sofraları, sunumları renklendiren Pudra Tonları Reçellik, reçelin yanı sıra farklı kahvaltılıklar, çerez, atıştırmalık sunumlarına da çok yakışıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok