Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lamine Termal Etiket Hakkında

Günümüz her iş alanında sıklıkla kullanılabilen etiketler her iş koluna göre farklılık göstermektedir. Üretim, imalat, satış, pazarlama alan...

Lamine Termal Etiket Hakkında

Günümüz her iş alanında sıklıkla kullanılabilen etiketler her iş koluna göre farklılık göstermektedir. Üretim, imalat, satış, pazarlama alanlarında etiket kullanımı çok yaygın olmaktadır. Ürünler ile ilgili önemli uyarı ve bilgileri içeren etiketler ayrıca sistemli bir şekilde çalışmanın da ana kaynağını oluşturmaktadır.
 
Etiketlerin kullanım alanları firmaların istekleri doğrultusunda değişiklik göstermektedir. Genel olarak incelendiğinde etiketlerin hangi iş alanında kullanılırsa kullanılsın bilgi vermek amacını taşıdığı görülmektedir. En çok kullanılan etiketler ise ürün etiketleri, yıkama talimatı etiketleri, fiyat etiketleri, demirbaş etiketleri, barkod etiketi, uyarı etiketi, marka etiketi şeklindedir. Ayrıca etiketler kullanım alanlarına ve tercih edilen sektöre göre de gruplandırılmaktadır. Her sektörde etikete ve etiketlemeye ihtiyaç duyulması sebebi ile etiket çeşitliliği çok fazladır.
 
Lamine Termal Etiket Hakkında

Sektörler kendi iş alanları doğrultusuna etiket tercihinde bulunmaktadır. Termal etiket türleri de en çok tercih edilen etiketler arasında yer almaktadır. Termal etiketler kısa ömürlü olmaktadır. Lamine termal etiket ise biraz daha uzun ömürlüdür. Isıya ve ışığa maruz kalmazda eğer etiketin ömrü biraz daha uzatılabilmektedir. Lamine etiket termale sahip olan etiket çeşididir. Çabuk kararma olmamasından dolayı sektörlerde daha çok tercih edilmektedir.
 
Sadece barkod yazıcılarda ve terazilerde kullanımı sağlanmaktadır. Baskı sırasında ribona ihtiyaç duyulmaması sebebi ile çok fazla kullanılmaktadır. Maliyeti de oldukça düşük olan bir etiket türüdür. Koruyucu bir yüzey tabakasına sahip olması diğer etiket türlerinden ayrılmasını sağlamaktadır. Nemden, ısıdan ve ışıktan mutlaka etkilenmektedir. Hızlı tüketim sektöründe daha çok tercih edilmektedir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok