Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İstanbul Porselen, Emsan’la Yeniden Sofralarda!

Klasik çay takımları, zarif meyvelikleri ve şık yemek takımlarıyla, bir dönemin efsanevi porselen markası olan; 1960’dan bu yana İstanbul...

İstanbul Porselen, Emsan’la Yeniden Sofralarda!

Klasik çay takımları, zarif meyvelikleri ve şık yemek takımlarıyla, bir dönemin efsanevi porselen markası olan; 1960’dan bu yana İstanbul'un benzersiz güzelliğini mutfaklara taşıyan İstanbul Porselen, Emsan’la yeniden hayat buluyor.

Bir dönem şık ve zarif sofraların vazgeçilmez markası olan İstanbul Porselen, yenilenen neoklasik çizgisiyle, yeniden sofralara efsanevi bir hava getirmeye hazırlanıyor. Emsan satın almasıyla yeni sezon için birbirinden şık ve renkli yemek takımları hazırlayan İstanbul Porselen, geçmişten gelen mutfak alışkanlıklarıyla günümüz zevklerini birleştirerek nesiller arası bir köprü kuruyor.

İstanbul Porselen, Emsan’la Yeniden Sofralarda!

Yeniden hayat bulan İstanbul Porselen Koleksiyonun’da her parça, şehrin yıllara meydan okuyan tarihini yansıtırken, İstanbul'un benzersiz ruhunu ve şık sofra kültürünü evlere taşıyor. Koleksiyondaki parçalara sanat eseri gibi büyük bir ustalıkla işlenen Galata'nın estetiği, İstanbul Boğazı'nın görkemi ve Beyoğlu'nun renkleri, şehrin tarihi izlerini yeniden yaşatıyor. 

Yeni koleksiyon, İstanbul'un iki kıtayı saran büyüsünü sofralara taşırken, aynı zamanda yeşilin ve mavinin harmonisi, İstanbul'un doğasındaki zenginliğini simgeliyor. Bu renklerden ilhamla hazırlanan yemek takımları, bir yandan da baharın coşkulu havasını yansıtıyor.

Baharın renkleriyle ve İstanbul’un tarihi motifleriyle dans eden yeni İstanbul Porselen Koleksiyonu, sofralara benzersiz nostaljik bir şıklık katıyor. İstanbul Porselen’le her davet özel bir buluşmaya, her buluşma unutulmaz bir hatıraya dönüşüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok