Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hayal ettiğiniz mutfak; Vanucci Platino

Göz alıcı mutfakların önde gelen markası Vanucci, Platino ile mutfaklarda şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Parlak lake dokusuyla...


Göz alıcı mutfakların önde gelen markası Vanucci, Platino ile mutfaklarda şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.

Parlak lake dokusuyla mutfaklara ışıltılı ve estetik bir görsellik kazandıran Vanucci Platino, birbirini takip eden şık desenlerindeki özel el işçiliği sayesinde mutfak mobilyasında fark arayanlara özel bir alternatif sunuyor. Yenilikçi ve fonksiyonel özellikleriyle hayatı kolaylaştıran Platino hayalleri de gerçek kılıyor.

Dolap kapaklarında parlak lake üzerinde şık desenlerin kullanıldığı model ışıltılı mutfaklar yaratıyor. Parlak grafitten parlak koyu kahveye, parlak siyahtan parlak fildişine kadar her zevke göre çeşitli renk alternatifleri de sunan Platino; akrilik, granit ve mermer gibi farklı tezgah çeşitleriyle de uyumlu bir tasarıma sahip.


“Dokun-aç” elektrikli mekanizmaya sahip Vanucci mutfaklar, dolapların ve çekmecelerin kullanımına da büyük bir rahatlık getiriyor. Kapaklar, ellerin dolu ya da kirli olduğu durumlarda dahi tek bir dokunuşla açıp - kapama sistemiyle kullanım kolaylığı sağlıyor.

Modern ve minimalist çizgileriyle dikkat çeken Platino serisi; şık ve fonksiyonel tasarımıyla özellikle yaşam alanıyla bir arada bulunan mutfakları çekici hale getiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok