Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklarda Beyaz Asaleti

Yenilikçi tasarımların tecrübeli sahibi Franke; eviye, armatür ve ankastre cihazda 100 yıllık marka olmanın olgunluğunu yaşarken ürün yelpaz...


Yenilikçi tasarımların tecrübeli sahibi Franke; eviye, armatür ve ankastre cihazda 100 yıllık marka olmanın olgunluğunu yaşarken ürün yelpazesini de genişletmeye devam ediyor.

Doğal granit tozlarının mutfakla buluşmasını simgeleyen Franke Java Serisi granit eviyeler bu yelpazenin sade ve dikkat çeken üyelerinden.

Java serisi granit eviyeler damlalığında bulunan tasarım ve sahip olduğu avena, grafite, sahara gibi diğer renk alternatifleri ile de tasarım farkı sunuyor.

Bu serinin özellikle Bianco,süt beyaz rengi, mutfaklara özgün bir ferahlık katarken görsel zarafeti dışında eviyenin,malzeme kalitesinin sunduğu kullanım avantajlarıda ön planda.

Franke Java Serisi granit eviyelerin üretiminde kullanılan “Dura Kleen” tekniği bu avantajların başında geliyor. Dura Kleen tekniği sayesinde granit tozları üst kalitede sıkıştırılarak sıvıların eviye yüzeyinden emilmesi engelleniyor. Ayrıca diğer bir özellik olarak Java eviyelerin yüzeyinde bulunan “Sanitized Hijyen” fonksiyonu da gümüş iyonları sayesinde bakterileri %99 oranında yok edebiliyor.

Tüm bu üretim ve kullanım avantajlarının yanında FrankeJava Serisi granit eviyeler modern görünümleri ile alışılmış granit eviye çizgisinin dışına çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok