Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlıklı ve zengin kahvaltılar için

Çay, kahve ve meyve suyu, kahvaltı masalarının vazgeçilmezleridir...  Philips’in şık tasarıma sahip çay ustası, kahve makinesi ve katı meyve...

Çay, kahve ve meyve suyu, kahvaltı masalarının vazgeçilmezleridir... 

Philips’in şık tasarıma sahip çay ustası, kahve makinesi ve katı meyve sıkacağı; size zengin, sağlıklı ve lezzetli kahvaltıları en pratik şekilde sunuyor.

Siyah rengi ile Philips’in yeni Çay Ustası, kahvaltı masalarına şıklık katmak için tasarlandı. Kolay temizlenen filtreye sahip Philips Çay Ustası, AutoKeepWarm fonksiyonu ile de çayı tüm kahvaltı boyunca sıcak tutuyor, çayı kontrol etme zahmetini ortadan kaldırıyor. 1700 Watt Philips Çay Ustası’nın, 1.9 litrelik geniş su ısıtıcısı bölümü bulunuyor. Özel tasarımıyla kahvaltıların çay keyfini tamamlayacak Philips Çay Ustası HD7301; 169,9 TL’den satışa sunuluyor.

Philips’in metal kahve makinesi, kahvaltısında hem tasarım hem de lezzet arayanlar için ideal... Philips HD7546/00 kahve makinesi, paslanmaz çelik çift yalıtımlı ve şık termosu ile kahvenizi daha uzun süre taze ve sıcak tutuyor. Kullanımı kolay bu kahve makinesi, kahve yapımını istenen anda durdurmak için damlama önleyiciye sahip. Kompakt tasarımlı Philips HD7546/00, 1,2 litre kapasitesi ile tek seferde 10-15 fincan kahve yapıyor. Su seviyesi göstergesi, kablo muhafazası, doğrudan otomatik kapanma özelliği ile Philips’in şık kahve makinesi; 219,9 TL’den satışa sunuluyor.

Kahvaltıların vitamin deposu meyve suyu için ise temizliği sadece 1 dakika süren ve tek seferde 2 litreye kadar meyve suyu elde edebilen Philips Viva Katı Meyve-Sebze Sıkacağı yeterli. Güçlü motoru sayesinde meyveleri son damlasına kadar sıkan Philips Viva, ekstra geniş besleme borusu ile meyveleri kesmeye gerek kalmadan bütün olarak alabiliyor. Philips Viva Katı Meyve-Sebze Sıkacağı, sıkılan sebzelerin posalarını tek bir yerde biriktiriyor ve QUICKClean teknolojisi sayesinde 1 dakikada kolaylıkla temizlenebiliyor. İhtiyacınız olan tüm günlük vitaminleri tüketmenize yardımcı olan Philips Viva Katı Meyve-Sebze Sıkacağı’nın, tüm parçaları kolay sökülüp takılabiliyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Minimum zahmet ile maksimum meyve suyu elde edeceğiniz Philips Viva HR1855/00; 329,90 TL’den; HR1864/00, 369,90 TL’den satışa sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe