Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Közde Pişmiş Türk Kahvesi Lezzeti

Yemek sonrası keyif, bazen de günün yorgunluğu ardından içilen Türk kahveleri Emsan’ın yeni ürünü Ceraflame cezve ile artık çok daha lezzet...


Yemek sonrası keyif, bazen de günün yorgunluğu ardından içilen Türk kahveleri Emsan’ın yeni ürünü Ceraflame cezve ile artık çok daha lezzetli. Közde pişmiş Türk kahvesi lezzetine çok daha kolay ulaşmanız için özel olarak üretilen Ceraflame cezve, toprak seramikten üretildi. Çıkarılabilen sapı, yüksek ısıya karşı dayanıklılığı ve farklı tasarımıyla bu ürün, mutfakların yeni gözdesi.

Kültürümüzde önemli yere sahip olan Türk kahvesi, artık Ceraflame cezve ile çok daha lezzetli. Kaliteli şıklığı her daim mutfaklara taşıyan Emsan, yepyeni ürünü Ceraflame cezveyle fark yaratıyor. Ceraflame cezveler, toprak seramik yapısıyla ve çizilmez özelliğiyle uzun yıllar güvenle kullanılabiliyor.

Yüzde 100 sağlıklı inorganik hammaddelerden üretilen Ceraflame cezve, bu yapısıyla, sağlıklı bir kullanım sunarken zararlı metal atıkların yiyeceklerinizle temas etmesini de engellemiş oluyor. Özel teknolojisi sayesinde yüksek ateşe dayanıklı olan Ceraflame cezvelerle kahve pişirmek de çok kolay. Yüksek ısıya maruz kaldığında ya da içi boşken ocakta kaldığında bile zarar görmeyen Ceraflame cezveler dayanıklılığını kanıtlıyor. Emsan Ceraflame cezve, çıkarılabilen sapıyla mutfaklarınızda fazla yer kaplamadan saklanabiliyor, bulaşık makinesinde de kolaylıkla yıkanabiliyor. Kullanım açısından sağlamlığını yıllarca koruyan Emsan Ceraflame cezveler, şık tasarımıyla da beğeni topluyor.

Ceraflame cezve ile yapılan kahveler 40 yıl hatırını koruyor, lezzetli kahveleri yudumlamak size kalıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe