Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Filiz Çorbalık ve Pilavlık serisinin en yenisi: "Filiz Kare Şehriye

40 yıldır sofraların vazgeçilmez lezzeti ve geleneksel Türk mutfağının temsilcisi Filiz Makarna, çorbalarında ve pilavlarında geleneksel tat...

40 yıldır sofraların vazgeçilmez lezzeti ve geleneksel Türk mutfağının temsilcisi Filiz Makarna, çorbalarında ve pilavlarında geleneksel tatları arayanları “Filiz Kare Şehriye” ile buluşturdu

Türk sofralarının en sevilen makarnası Filiz, geleneksel tariflerden şaşmayanlar için geliştirdiği “Çorbalık ve Pilavlık” serisine yeni bir lezzet daha ekledi. Filiz’in yediden yetmişe herkesin damak zevkine hitap eden Arpa Şehriye, Tel Şehriye, Yıldız Şehriye ve Kuskus çeşitlerinin yer aldığı Çorbalık ve Pilavlık serisinin en yenisi Filiz Kare Şehriye ile Şehriyeli çorbalar ve Şehriyeli pilavlar artık çok daha lezzetli olacak.

Geleneksel Türk mutfağının unutulmaya yüz tutan lezzetlerine tüm ürün seçenekleriyle hem lezzet hem de hayat veren Filiz, serinin en yenisi Filiz Kare Şehriye ile sofraların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.
Filiz’in özlenen lezzetleri bir arada sunduğu Çorbalık ve Pilavlık serisinde yer alan tüm çeşitler için paketlerin arkasında geleneksel birer tarif de yer alıyor.

Filiz hakkında
Filiz’in tarihi çok eskilere dayanır. O zamanki adıyla Filiz Gıda, 1974 yılında Bolu’da kuruldu. 1994 yılında ise dünyaca ünlü İtalyan makarna markası Barilla ile işbirliği yaparak Barilla Gıda adını aldı. Barilla Gıda A.Ş, 05 Mart 2003 tarihinde bir Barilla G.e.R Fratelli S.p.A şirketi haline geldi, bu birleşmeyle birlikte teknoloji, bilgi birikimi ve Ar-Ge konularında önemli gelişmeler kaydetti.
1974 yılından bugüne kadar yaptığı kaliteli ürün ve marka iletişimiyle Türkiye’nin lider makarna üreticisi oldu. Çünkü Filiz, Türk insanının aradığı makarnayı keşfetti. Türkiye’nin en kaliteli durum buğdayı ve kullandığı üstün teknolojiler sayesinde yapışmayan, hamurlaşmayan mükemmel makarnayı Türk tüketicisiyle buluşturdu.

Filiz, Türk insanının talep ve ihtiyaçlarına hep önem verdi. Aralarında şehriyenin de bulunduğu toplam 18 çeşidin yanı sıra kepekli, yumurtalı, sebzeli ve vitaminli makarna üreterek pek çok ilke imza attı. Makarnanın iyisinden anlayan ailelerse, 40 yıldır özenle ve sevgiyle hazırladıkları sofralarından Filiz’i hiç eksik etmedi. Pek çok çeşidiyle ailedeki herkes tarafından çok sevildi ve nesilden nesile geçen bir gelenek haline geldi. Ayrıca Filiz’in ünü Türkiye’yle sınırlı kalmadı ve Trinidad Tobago’dan Güney Afrika’ya pek çok ülkeye yayıldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe