Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dore’den çok özel kek kalıbı…

Özel tasarımı ile fark yaratan Dore Kolay Kek Kalıbı, Dore’nin Temmuz ayı kataloğunda… Cazip fırsatları ile akıllı alışverişin buluşma adres...


Özel tasarımı ile fark yaratan Dore Kolay Kek Kalıbı, Dore’nin Temmuz ayı kataloğunda…

Cazip fırsatları ile akıllı alışverişin buluşma adresi olan Dore, ürün çeşitliliği ile ev konforunu zenginleştirmeye devam ediyor. Temmuz ayı kataloğunda yer alan Dore Kolay Kek Kalıbı, modern mutfakların vazgeçilmezi olacak.

Sızdırmaz ve su geçirmez sertleştirilmiş alüminyum malzemesi sayesinde eşsiz homojen ısı dağılımı sağlayan Dore Kolay Kek Kalıbı; şık desenli, kendiliğinden tepsili ve oynar tabanlı özelliği ile ilk ve tek… Patentlenmiş teknolojisi sayesinde hangi kalınlıkta olursa olsun, pişirilen kek ve tartlara dağılmadan servis etme imkanı sağlıyor. Çapı 23 cm, kalınlığı ise 1,5 cm olan kek kalıbının tabanı tepsi olarak kullanılabildiğinden oldukça pratiktir ve uzun süreli kullanım vaad eder.

Yağlı pişirme kağıdı ve ekstra folyo kullanımına gerek bırakmayan Kolay Kek Kalıbı, Temmuz ayı boyunca 59,90 TL’lik fiyatı ile Dore kataloğunda satışa sunuldu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok