Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Weber Stephen Tarifleri ile Kendinizi Şımartın

Her koşulda ve her mevsimde barbekü yapmanıza fırsat sunan Weber Stephen, pratik kullanımı kısa zamanda yemek pişirmenizi sağlıyor. Barbekü ...

Her koşulda ve her mevsimde barbekü yapmanıza fırsat sunan Weber Stephen, pratik kullanımı kısa zamanda yemek pişirmenizi sağlıyor. Barbekü tutkunları için barbeküde yapılacak özel yemek tarifleri hazırlayan Weber Stephen ile farklı tatlara yelken açın.

Kömürlü, gazlı, elektrikli barbeküleriyle her koşulda sevdiklerinizle keyifli bir barbekü partisi yapabileceğiniz Weber Stephen, sadece ızgaralarıyla değil tarifleriyle de fark yaratıyor. Alışılmışın dışındaki tarifleriyle lezzetli yiyecekler pişirmenize imkan sunan Weber Stephen, pratik barbeküleriyle de keyfinize keyif katıyor.
Dünyaca ünlü barbekü markası Weber Stephen, geliştirdiği kapaklı barbeküleriyle yiyeceklerinizi açık alandaki tozdan koruyarak aynı zamanda besinlerin değerini kaybetmeden pişirmenize de olanak sunuyor. Izgara başında yapacağınız sohbetler ile keyifli zaman geçirirken Weber’in şeflerinin sunduğu lezzetli tariflerle de hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartabilirsiniz.

Uzmanından Barbeküde Karamelize Şeftalili Tiramisu

Malzemeler(4 Kişilik)
1 su bardağı süt
50 g Esmer şeker
2 YK doğranmış taze biberiye
250 g Mascarpone
50 g Tereyağı
50 g Şeker
2 adet Büyük boy şeftali
12 adet Kedi dili
Kakao
Ahududu
Taze nane

Hazırlanışı
50 g şeker, 2 YK doğranmış taze biberiyeye su ilave edin ve şurup haline gelene kadar yan pişiricide kaynatın. Şurubu soğuttuktan sonra mascarpone ile pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırın.
Şeftaliyi soyun ve yuvarlak dilimler halinde kesin. Şeftalilerin her iki tarafına tereyağı sürüp üzerlerine esmer şeker serpin ve karamelize olana kadar Weber Style tava üzerinde ızgara edin.

Kedi dillerini süt ile hafif ıslatın. Bir tabağa 3 adet kedi dili koyun, üzerine mascarpone yayın ve kakao serpin. Mascarpone’un üzerine karamelize şeftali ve ahuduları koyup taze nane ile süsleyin.

Hazırlama Süresi: 15 dakika
Izgara Süresi: 8 dakika
Izgara Yöntemi: Doğrudan ızgara
Tavsiye Edilen Barbekü: Weber Stephen Spirit E-320
Gerekli Aksesuar: Weber Style mangal tavası

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe