Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sıcak Yaz Günlerinde İçinizi Serinletiyor

Dünyada liderliğini koruyan LAKEN mataraları, Avrupa kurallarına uygun şartlardan BPA’sız olarak İspanya’da kendi fabrikasında üretiliyor....


Dünyada liderliğini koruyan LAKEN mataraları, Avrupa kurallarına uygun şartlardan BPA’sız olarak İspanya’da kendi fabrikasında üretiliyor. Eğlenceli tasarım anlayışını ve sağlığa önem veren üretimi birarada sunan LAKEN matara ve termosları üstün kaliteleri ile fark yaratıyor.

Her koşulda ve ısıda içindeki sıvıyı sağlıklı tutmayı başaran LAKEN su mataraları ve termosları, seyahatte, tatilde, yaşamın her alanında güvenle kullanabiliyor. İçindeki sıvıyı sızdırmaması ve dayanıklılığının yanı sıra koku ve tat vermeyen tescilli iç kaplaması sayesinde dünyanın en çok tercih edilen suluk markası olan LAKEN; %100 geri dönüştürülebilir şişeleri ile de doğa dostu malzemeden üretiliyor.

Matara ve termosların çok şık ve eğlenceli görünümlerinin yanı sıra farklı kapak ve ağız seçenekleride bulunuyor. Değişik desen ve boyutlarda bir çok alternatifi bulunan LAKEN 18/8 çelik mataralar soğuk içecekleri 24 saat soğuk, sıcak içecekleri ise 12 saat sıcak tutuyor.

Hafif ve taşıması kolay olan LAKEN çelik matara ve termoslar, Adventure Republic Mağazaları, Boyner Mağazaları, Intersport Mağazaları, Nezih Kırtasiye, Panel Kırtasiye, tüm seçkin kırtasiyelerde ve Laken bayilerinde satışa sunuluyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok