Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Geleneksel anne güveci mutfağa geri döndü

Tefal Güveç Hazneli Çoklu Pişirici, sevdiklerine tüm yemekleri kolayca ve çok lezzetli şekilde pişirecek tek bir makine isteyenler için idea...

Tefal Güveç Hazneli Çoklu Pişirici, sevdiklerine tüm yemekleri kolayca ve çok lezzetli şekilde pişirecek tek bir makine isteyenler için ideal. 

Kolay, pratik kullanımı, eşsiz güveç haznesiyle damak tadına uygun birçok farklı lezzeti hazırlama imkanı sunan Tefal Çoklu Pişirici, mutfakların yeni gözdesi olacak.

45 ayrı pişirme programı ile Tefal Çoklu Pişirici, çorbadan tatlıya, pilavdan yoğurda, krem peynir ve hatta bebek mamasına kadar birbirinden farklı birçok lezzeti sofralara taşıyor.

Tefal Çoklu Pişirici’nin en büyük özelliği “güveç” şeklindeki haznesi. Etkili dairesel ısı aktarımı, dengeli ve homojen pişirim sağlıyor. Böylece hem mükemmel lezzete ulaşmak daha kolay oluyor hem de geleneksel tatlar sofralardan eksik olmuyor.

Pencereli kapak ile yemekleri pişirirken görmek, pişirim zamanını ve süreyi tek tuşla ayaklamak da mümkün.DIY chef (kendin yap) programı ile de en sevilen yemeklerin tarifleri kaydedilebiliyor. Çoklu pişiriciye, buhar sepeti, pilav kaşığı, çorba kaşığı, ölçü kabı ve tarif kitabı da eşlik ediyor.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe