Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Granite göre 3 kat daha dayanıklı

Granite göre 3 kat daha dayanıklı Tefal TITANIUM serisi mutfaklarda farkı yaşayacaksınız. Mutfakların uzmanı Tefal’in, mükemmel dayanıklılık...

Granite göre 3 kat daha dayanıklı Tefal TITANIUM serisi mutfaklarda farkı yaşayacaksınız.

Mutfakların uzmanı Tefal’in, mükemmel dayanıklılık ve yüksek yapışmazlık özellikli Titanium ailesi tava-tencere dünyasında çığır açıyor. Granite göre 3 kat daha dayanıklı* Titanium serisi ile mutfaklarda fark yaratan Tefal, yemek yapmayı keyfe dönüştürüyor.

Türkiye’de ilklerin öncüsü Tefal, aşınmaya ve yüksek ısıya dayanıklılığıyla dünyanın en gelişmiş materyallerinden biri olan titanyumu tava ve tencerelerine taşıdı, uzun ömürlü seriler geliştirdi. Titanium ailesinin yeni üyeleri Titanium Expertise, Titanium Hard, Titanium Force ve Titanium So Intensive serileri mutfakların demirbaşı olmaya aday. Granite göre 3 kat daha dayanıklı* yüzeyi, uzun süre çizilmez yapısı ve yüksek yapışmazlık performansı sayesinde Titanium serisi mutfaklarda fark yaratacak.

Titanium Expertise serisi, paslanmaz çelik sapları ve indiksiyon taban teknolojisine ile kullanıcısına kaliteli yemek yapma zevki sunuyor.

Titanium Hard serisi, indüksiyon taban teknolojisi ve bakalit kulpları ile mutfağınızın vazgeçilmezi olacak.

Titanium Pleasure serisi, ısıyı eşit yayan diffusal taban özelliği ve yanmaz, çizilmez, leke tutmaz emaye dış kaplaması ile kullanıcılarına keyifli bir pişirme deneyimi sunuyor. Zarif tasarıma sahip kupları ile de mutfaklara şıklık katacak.

Titanium So Intensive serisi; eşit ısı dağılımı ve dayanıklı dış kaplaması ile sık yemek pişirmenin favorisi olacak. Ayrıca özel kulp yapısı sayesinde rahat ve kolay tutum sağlıyor.

*Bağımsız SGS laboratuvarında yapılan, kaplamanın dayanıklılık ve yapışmazlık performansını ölçen test raporu sonucudur. Tefal Excellence kaplama ile bağımsız panel 2014 raporuna göre Türkiye’de en çok satan ilk 5 markanın granit kaplama tavaları arasında karşılaştırma yapılmıştır.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe