Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İtalyan devi çocuklar için Türkiye'de!

Türkiye'nin organik bebek giyim markası Organickid, 90 yıllık makarna üreticisi İtalyan Rustichella d’Abruzzo tarafından hazırlanan Zero...

Türkiye'nin organik bebek giyim markası Organickid, 90 yıllık makarna üreticisi İtalyan Rustichella d’Abruzzo tarafından hazırlanan Zerotre’nin çocuklara özel makarnalarını Türkiye'ye getirdi. 

%100 organik olan ve Türkiye’de ilk kez satışa sunulan Zerotre etiketli glütensiz makarnalar kalite, lezzet ve sağlığı buluşturuyor. Çocukların sağlıklı beslenmeleri için üretilen makarnaların glütensiz, sebzeli ve tam durum buğdayı seçenekleri de mevcut.

Kelime anlamı 0-3 olan Zerotre markası Türkiye’ye Organickid tarafından getirildi. İtalya’nın 90 yıllık geçmişe sahip makarna üreticisi Rustichella d’Abruzzo’nun alt markası Zerotre tarafından hazırlanan, %100 organik makarnalar miniklerin sağlığı ve damak tadı için üretiliyor. Zerotre ürünleri hem organik, hem sebzeli hem de glütensiz. Mısır ve pirinç unu ile birlikte hazırlanan makarnalar düşük yağ oranıyla hazmı da kolaylaştırılıyor.

Türkiye’de bir ilk
Çocuk sağlığını ön planda tutan Zerotre’nin ürünlerinden biri glütensiz makarna. Türkiye’de henüz yaygın olmayan ve Organickid aracılığıyla pazara giren glütensiz makarnalar Zerotre tarafından çocuklar için özenle üretiliyor. Kalite ve lezzeti bir arada barındıran bu ürün mısır ve pirinç unu ile birlikte hazırlanıyor. İçeriği nedeniyle düşük yağ oranına sahip makarnalar, hazmı kolaylaştırıyor.

%100 organik makarnalar
Çocukların sağlıklı büyümesinde mineraller, vitaminler ve sebzeler önemli bir yere sahip. “100% Organik Makarna”, en kaliteli organik durum unu ile yumuşak buğday unundaki protein miktarından üretiyor. Ürünlerde gıda boyası ve koruyucu madde kullanılmıyor. Makarnalar çocukların küçük yaştan itibaren Akdeniz mutfağını ve lezzetini tatmaları için de özel olarak hazırlanıyor.

%35 organik sebze püreli
Çocukların gelişiminde mineral ve vitaminlerle birlikte sebzelerin de önemini hatırlatan Zerotre makarnaları, organik olarak yetiştirilmiş durum buğdayı ile birlikte %35 oranında organik sebze püresini birlikte sunuyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok