Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Şişede balık olsak, sohbetin dibine vursak...

Her ay düzenlediği birbirinden farklı konseptlerdeki etkinlikleriyle de misafirleriyle buluşan Elite World Otelleri, bu kez “Rastgele Balık ...

Her ay düzenlediği birbirinden farklı konseptlerdeki etkinlikleriyle de misafirleriyle buluşan Elite World Otelleri, bu kez “Rastgele Balık Keyfi” etkinliği düzenliyor. 

En özel sunumlarla çilingir sofralarının kurulacağı “Rastgele Balık Keyfi” etkinliği, 13-29 Kasım tarihleri arasında devam ediyor olacak. Etkinlik boyunca Anason Grubu’nun sahne alacağı Taksim’deki Elite World İstanbul Otel The Brasserie Restoran’da ve Elite World Business Otel L’oliva Restoran’da gerçekleşecek etkinliğin menüsünde, bir birinden farklı lezzetler yer alıyor. Ayrıca etkinlik kapsamında 21 Kasım günü, Elite World Otelleri’nin ödüllü Executive Şefi Mithat Yalçınkaya tarafından deniz ürünleri ile eşsiz lezzette balık mezeleri hazırlamak için bir workshop gerçekleştiriliyor olacak.

Keyifli müzikler ile sunulan lezzetler
Elite World Otelleri, nefis çilingir sofrası mezeleri, zengin balık ve tatlı çeşitlerinin benzersiz sunumuyla buluşmak isteyenler için özel bir etkinlik gerçekleştiriyor. Elite World İstanbul Otel The Brasserie Restoran ve Elite World Business Otel L’oliva Restoran’da gerçekleşecek etkinlik, 13-29 Kasım tarihleri arasında balık ve meze severleri bir araya getiriyor olacak. Her yıl çok yüksek bir katılımla, geleneksel olarak düzenlenen “Rastgele Balık Keyfi” etkinliği boyunca Taksim’deki Elite World İstanbul Otel’de Anason Grubu da sahne alıp, keyifli müzikleri ile sunulan lezzetlere eşlik ediyor olacak.

Rastgele Balık Keyfi menüsünde; Ermeni pilakisi, yaprak sarma, muhammara, yoğurtu patlıcan salata, haydari, acılı ezme, havuç tarator, ezine peyniri, soslu hamsi, domates, salatalık gibi lezzetlerin yer aldığı çilingir serpme meze çeşitleri, özel sunumları ile deniz levreği ya da deniz çuprası, balıkçının tatlıları olarak da limonlu helva tarama veya taze meyveli irmik helvası yer alıyor.

Sürprizler ve hediyeler ile renklenecek bu yıl ki Rastgele Balık Keyfi etkinlik menü bedeli 80 TL ile 99 TL arasında değişiyor.

Yapmak isteyenlere Rastgele Balık workshop’u…

Ayrıca Rastgele Balık Keyfi etkinliği kapsamında, balık mezelerine meraklılar için özel bir workshop da düzenleniyor olacak. Elite World Otelleri’nin ödüllü Executive Şefi Mithat Yalçınkaya tarafından 21 Kasım günü gerçekleştirilecek workshop’ta deniz ürünleri ile eşsiz lezzette balık mezeleri yapılacak. Katılım bedeli 55 TL.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe