Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türkiye'nin ilk blogger presidential suite partisi

Ünlü lifestyle bloggerları, İstanbul Hilton Bomonti’deki “Perfect Weekend/Mükemmel Hafta Sonu” etkinliğinde bir araya geldi. Türkiye’nin blo...

Ünlü lifestyle bloggerları, İstanbul Hilton Bomonti’deki “Perfect Weekend/Mükemmel Hafta Sonu” etkinliğinde bir araya geldi. Türkiye’nin blogger’lar için düzenlenen ilk presidential suite partisinde eğlenen blogger’lar, otelin restoranı ve spa’sında hafta sonunun tadını çıkardı

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Türkiye’nin ünlü lifestyle bloggerlarını buluşturan “Perfect Weekend/Mükemmel Hafta Sonu” projesine ev sahipliği yaptı. “Eğer yaşamayı biliyorsan, sana her gün hafta sonu!” mottosuyla gerçekleştirilen “Mükemmel Hafta Sonu” projesinin birinci yılı vesilesiyle Kubilay Sakarya, Fulya Sezen, ‘French Oje’, Sezgin Yılmaz ve ‘Stylish Times’ın da aralarında bulunduğu isimler, 3 Ekim Cumartesi akşamı, Türkiye’nin ilk blogger presidential suite partisi için Hilton İstanbul Bomonti’de bir araya geldi.

Kutlamaya the globe restoranda, Hilton İstanbul Bomonti’nin ödüllü Executive Şef Yannis Manikis’in hazırladığı enfes akşam yemeğiyle başlayan bloggerlar, ardından otelin Kral Dairesi’ndeki partide sabahın erken saatlerine kadar dans edip eğlendi. Pazar sabahı ise yine the globe’daki kahvaltının ardından Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en büyük eforea: spa at Hilton’da yorgunluk attılar. Blogger’lar, etkinlik sırasında çektikleri fotoğrafları sosyal medyada #hiltonistanbulbomonti, #perfectweekendproject ve #hiltonbomontisuiteparty hashtag’leriyle paylaştı.

Hilton Istanbul Bomonti, ödüllü şefinin imzasını taşıyan lezzetleri, İstanbul’u gökyüzünden izleme şansı sunan rooftop barı Cloud 34, ev sahipliği yaptığı Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en büyük eforea: spa at Hilton’u ve konforlu odalarıyla İstanbul’da en özel konaklama ve eğlence deneyimi arayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok