Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kalkan balığı menüsü lezzet severlerle buluşuyor

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un en üst katında yer alan Izaka Restaurants, yeni menüsüyle tadım şöleni sunuyor. Executive Chef Eyüp Çev...

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un en üst katında yer alan Izaka Restaurants, yeni menüsüyle tadım şöleni sunuyor. Executive Chef Eyüp Çevik’in hazırladığı kalkan balığı menüsü lezzet severlerle buluşuyor.

Panoramik Boğaz ve İstanbul manzarasına sahip olan Izaka Restaurants, misafirlerine mevsimine uygun menüler sunmaya devam ediyor. Otelin deneyimli Executive Chef’i Eyüp Çevik tarafından hazırlanan kalkan balığı menüsü, lezzetiyle her damağa hitap ediyor.

Birbirinden farklı lezzetlerin bulunduğu a la carte menüsünün dışında mevsimine göre özel lezzetler de sunan Izaka Restaurants, deniz ürünleri severler için “Kalkan” menüsü hazırladı. 15 – 31 Mayıs tarihleri arasında sunulacak olan menü “Tarama” ve “Atom” gibi soğuk mezelerle başlıyor ve ara sıcak olarak “Balık Köftesi” servis ediliyor. Tava, ızgara veya tandır olarak servis edilen “Kalkan Balığı”, yanında ızgara sebzeler, baby roka yaprakları, kumpir patates ve kırmızı soğanla servis edilerek misafirleri ile buluşuyor. Akdeniz mutfağı ve tüm deniz ürünleri ile yıl boyu öne çıkan Izaka Restaurants çatısı altındaki Mezze Mave, şimdi de seçkin sofraların özel lezzeti ’Kalkan balığı’’nı servis ediyor.

Eşsiz boğaz manzarası, kaliteli hizmeti ve birbirinden lezzetli yemekleriyle adından söz ettiren Izaka Restaurants, “Kalkan” menüleriyle misafirlerini bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok