Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lezzetler Diyarının Kuvvetlendiren Bakliyatları!

Nish Bazaar’da, sağlıklı hayatı destekleyen baklagiller, özellikleriyle ve doğal lezzetleriyle mutfaklarınıza keyif katıyor. Nish Bazaar, T...

Nish Bazaar’da, sağlıklı hayatı destekleyen baklagiller, özellikleriyle ve doğal lezzetleriyle mutfaklarınıza keyif katıyor.

Nish Bazaar, Türkiye’nin farklı bölgelerinden özenle seçerek getirdiği bakliyatlar ile, eşsiz damak tatlarını sağlıklı yaşamla bütünleştiriyor.

İçerdiği protein ve yüksek besin değerleri ile mutfakların baş tacı olan bu gıdalar, düşük yağ oranları ve kolesterol içermeyen özellikleriyle dikkat çekiyor. Her mevsim rahatlıkla tüketebileceğiniz bakliyatların bir çok faydasını görmek mümkün. Bazı çeşitleri, lifli yapısı ile yüksek tansiyon ve üre miktarlarında dengeleyici etkiler yaratabilirken, kalp, böbrek direncine de katkı sağlıyor. Tükettiğiniz her an rahatlık ve mutluluk hormonu salgılanmasına yardımcı olan bakliyatlar, önemli rahatsızlıklarda da önerilen yiyecekler arasında yerini alıyor.

Sağlığınızı ve damak tadınızı keşfetmek için uğrayabileceğiniz Nish Bazaar’da, Erzurum’un yuvarlak taneli İspir fasulyesini, Antep’in buğdayın yaşken toplanıp kavrulan firiğini, kara mercimeğini bulabileceğiniz gibi, bu besinlerle yemeklerinize eşsiz ve sağlıklı lezzetler katabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok