Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yemek kokuları tezgâh altına

Gaggenau, modern mutfak ve daire tasarımlarının olmazsa olmazı mutfak havalandırma çözümlerine son derece yenilikçi bir yaklaşım getiriyor. ...

Gaggenau, modern mutfak ve daire tasarımlarının olmazsa olmazı mutfak havalandırma çözümlerine son derece yenilikçi bir yaklaşım getiriyor. 

Gaggenau 200 ve 400 serisi Vario gömme aspiratörler, yemek kokuları, buharı ve dumanını yukarı doğru değil de, tezgâh içine doğru çekerek etkin bir çözüm sunuyor. Geleneksel yöntemlere göre son derece etkili olan bu yöntem, aynı zamanda sessiz oluşuyla da büyük konfor sağlıyor.

Lüks mutfak aletlerinde “Farkın adı” Gaggenau, 200 Serisi Vario gömme aspiratör modelleri VL 040 ve VL 041 ile mutfak havalandırma alanındaki uzun yıllara dayanan tecrübesini bir kez daha kanıtlıyor. Gaggenau Vario gömme aspiratörler, yemek koku, nem ve dumanlarını yukarı doğru değil de, daha etkili ve sessiz bir yöntem olan tezgâh içine çekme yöntemiyle gideriyor. Havalandırmaya oldukça etkili bir çözüm olan bu uygulamayla, buhar ve kokular doğrudan etkili olarak aşağıya doğru emiliyor.

Klima mantığıyla çalışan aspiratör
Gaggenau Vario gömme aspiratörler, tıpkı bir split klima gibi ayrı bir emme motoruna sahip. Bu emme motoru, mutfağın dış cephesine yerleştiriliyor. Dış cephedeki motor çalıştırıldığında tezgâh üzerindeki koku ve dumanları alıp direkt dışarıya yönlendiriyor. Böylece yenilikçi mutfak ve daire tasarımlarının gerektirdiği yenilikçi havalandırma sistemi çözümleri alanında fark yaratıyor. Ortada yemek buharı, kokusu ve nem ya da küçük yağ partiküllerinden eser bile kalmıyor.

Mutfaklara huzurlu sessizlik ve mimarlara tasarım özgürlüğü
Gaggenau Vario gömme aspiratörlerin bir diğer önemli avantajı, motor bölümü dışarıda olduğu için mutfaklara huzurlu bir sessizlik getirmesi. Bu özellik aynı zamanda mimarlara da tasarım özgürlüğü sunarak, ocak sitemlerini pencere önlerine konumlandırmaya olanak sağlıyor.

400 Serisi Vario gömme aspiratörlerde düğmeler de tezgâh altında
Gaggenau, 200 serisi ocaklarıyla uyumlu olan 200 serisi Vario gömme aspiratörlerinin yanı sıra 400 Serisi ürünleriyle uyumlu aspiratörler de sunuyor. 200 serisi Vario gömme aspiratörlerın düğmelerin cihaz üzerinde yer alırken, 400 serisi Vario gömme aspiratörlerde düğmeler tezgâh altına yerleştirilmiş durumda.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe