Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kathleen Wills’in modern ve sade tasarımları

Crate and Barrel için uzun yıllardır tasarım yapan 50’yi aşkın yetenekli sanatçı ve tasarımcının birbirinden özel ve işlevsel ürünleri, stil...

Crate and Barrel için uzun yıllardır tasarım yapan 50’yi aşkın yetenekli sanatçı ve tasarımcının birbirinden özel ve işlevsel ürünleri, stil ve dekorasyon tutkunlarını çağırıyor. Tasarımla iç içe yolculuğumuza, Amerikalı tasarımcı Kathleen Wills ve Crate and Barrel için tasarladığı ürünler ile devam ediyoruz.

Michigan Gölü etrafında, doğa ile iç içe bir stüdyoda çalışmalarına devam eden tasarımcı Kathleen Wills, rüzgar, su ve doğal olayların renklerinin nasıl değiştirdiğine her gün şahit oluyor. Yılın bir bölümünü de Avrupa’da geçiren Wills, bu sırada da tamamen farklı gözlemler yapma imkanı buluyor. İki farklı yaşam tarzında incelediği zıtlıklar, tasarımlarına sadelik, modernlik ve bir yandan da tarihi unsurlar olarak yansıyor.

Michigan Üniversitesi’nin endüstriyel tasarım bölümünü derece ile bitirdikten sonra, mobilya tasarımları üzerinde çalışmak için London College of Furniture’a giden Kathleen Wills’in, Crate and Barrel’a özel olarak tasarladığı ürünler arasında sofralar için Kita ve Staccato serileri ve mutfaklar için tasarlanan rengarenk Vintner Sandalyeler öne çıkıyor.

Japonya’ya özgü saf ve yalın çizgilerle tasarlanan Kita Sofra Koleksiyonu, mat siyahla çevrelenmiş kenarlarıyla şık bir görüntü sergiliyor. Çok yüksek sıcaklıkta pişirilen ürün, soğutulup çatlatma işleminden geçirilerek kendi özgün desenini sunuyor. Yalın ve zarif çizgilerine ek olarak, minik kabartma desenleriyle de göz dolduran Stacatto Sofra Koleksiyonu, 1900'lü yılların Viyana dekorasyon stilinden esintiler taşıyor.

Kathleen Wills’in tasarımı olan ergonomik öğelerle desteklenmiş Vintner Sandalye, sırt bölümünü destekleyen “X” şekliyle dikkat çekiyor. Hem tezgahlara hem de masalara uygun olarak 2 boy alternatifiyle tasarlanan Vintner sandalye, kırmızı, su yeşili, siyah, beyaz, kırmızı, gri ve petrol mavisi gibi farklı renk seçenekleri ve renkleriyle uyumlu minderleri ile mutfaklara konfor getiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok