Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Güveç set ile sofralara tat katıyor

Geleneksel pişirme yöntemlerini modernist ve yenilikçi bir anlayışla birleştiren Hecha, en yeni ve en minik üyesi mini döküm güveç seti ile ...

Geleneksel pişirme yöntemlerini modernist ve yenilikçi bir anlayışla birleştiren Hecha, en yeni ve en minik üyesi mini döküm güveç seti ile sofraların vazgeçilmezi oluyor.

Yeteneğini doğal pişirme ve dökme demir malzemeden alan, seçkin yemek kültürüne sahip Hecha; fırından sofraya en yeni ürünü 3'lü mini güveç set ile sofralara tat katıyor.

Güveç, sufle ve küçük tatlılar yapmak için ideal olan 3'lü mini set, özenle hazırlanan lezzetlerin hazırlık sürecinde mutfaktaki en büyük yardımcı oluyor. Tek kişilik yemek pişirebilmenizi ve servis yapabilmenizi sağlayan Mini Cocottes'i saklama kabı olarak ya da soğuk servis için kullanmak da mümkün.

Gerçek bir lezzet tutkunu Ünlü Şef Yağız İzgül'ün, birinci sınıf restoranlarda tadına varılabilen tüm lezzetleri mutfaklara taşıma hedefiyle yarattığı Hecha markası seçkin yeme kültürüne sahip, sağlıklı ve çarpıcı tatlar arayan gurmeler ile yaşam buluyor.

Kalitesini üreticisinden ve tüketicisinden alan Hecha, Türkiye'nin ilk dökme demir mutfak eşyaları imalatçısı olarak en özel yemek pişirme gereçlerini üretmeye devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok