Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türk kültürü sofralara yansıyor

Modern ve zarif tasarımlarıyla sofralara şıklık katan Karaca, Fine Pearl Turkori Koleksiyonu’yla geleneksel esintileri evlere taşıyor. Türk ...

Modern ve zarif tasarımlarıyla sofralara şıklık katan Karaca, Fine Pearl Turkori Koleksiyonu’yla geleneksel esintileri evlere taşıyor. Türk kültürünün misafirperverliğini yansıtan Fine Pearl Turkori serisi, yemek masalarında büyülü bir dünya etkisi yaratıyor.

Benzersiz tasarımlarıyla sektöründe ilham kaynağı olan Karaca, bu koleksiyonda Türk mirasının samimi, sıcak detaylarını yenileyerek günümüze yansıtıyor. Karaca Fine Pearl Turkori Koleksiyonu, fark yaratan çizgileriyle herkesi kendisine hayran bırakıyor.

Kültürel sıcaklık ve insanlar arasındaki bağlılıktan ilham alınarak tasarlanan Fine Pearl Turkori yemek takımı, 61 parçadan oluşuyor. Modern dokunuşlarla şekillendirilen yemek takımı serisi, geçmişin izlerini bugüne taşıyor. Geleneksel yemek takımı çizgilerini güncelleyerek bambaşka bir hale bürünmesini sağlayan Fine Pearl Turkori, tarihin esintilerini yaşamayı mümkün kılıyor.

Farklı desenleri, egzotik kültürü ve tarihsel dokunuşlarıyla dikkat çeken Fine Pearl Turkori, sevdiklerinizle sizi aynı sofrada buluşturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe