Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Akdeniz’in Üstün Lezzetli Levrek ve Çipurası Dopamin Kaynağı

Geçtiğimiz aylarda Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından “Üstün Lezzet Ödülü” alan Akdeniz levrek ve çipurası, doğal ortamı...

Geçtiğimiz aylarda Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından “Üstün Lezzet Ödülü” alan Akdeniz levrek ve çipurası, doğal ortamında yetişen birer Omega 3 kaynağı. Omega 3, vücut için gerekli olan fakat vücudumuz tarafından üretilemeyen yağ asitleridir. 

Anne sütünün de içeriğinde yeterli miktarda bulunmasıyla bebeğin büyümesinde önemli rol oynar. Anne karnındaki süreçten sonra Omega 3 dengesinin sağlanması ilerleyen yıllarda zeka gelişiminden okul başarısına, cilt bakımından diyabet riskinin azaltılmasına kadar tüm gelişimleri düzenlemeye yardımcı olur.

Günlük hayatın stresi ve getirdiği sorunların etkisini en aza indirgeyen Omega 3, düzenli olarak doğal yollarla sağlandığında depresyon, anksiyete, panik atak ve daha birçok psikolojik durumu olumlu sonuçlarla sonlandırdığı uzmanlar tarafından açıklandı. Cilt bakımında ve kırışıklıklara karşı etkisi ise cilt altı bağ dokusunu korumasıyla gerçekleşiyor. İltihabi süreçleri yavaşlatan ve bağışıklığı güçlendiren Omega 3’ün günlük olarak 1-3 gram arası tüketilmesi öneriliyor.

İlknak Aquaculture, doğal Omega 3 oranı yüksek karbonhidrat oranı düşük Akdeniz levrek ve çipuraları, doğal yöntemlerle dopamin sentezi sağlamamızı, buna bağlı olarak hayattan aldığımız keyifi destekliyor. İlknak levrek ve çipuralarında besin değerleri yıl boyunca laboratuvar ortamında analiz ediliyor. 100 gramlık levrek için Omega 3 oranı EPA 0.86 ve DHA 0.73 olarak dengeleniyor, çipura için ise bu oran EPA 0.64 ve DHA 1.42 oranında.



”Siz de kendi blog içeriklerinizi oluşturup binlerce okuyucuya ulaşmak ve daha fazla blog içeriği okumak için kooplog.com‘u ziyaret edebilirsiniz.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok