Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Serin Havaları Keyfe Dönüştüren Lezzetler

Brasserie anlayışını kendine has bir yaklaşımla hayata geçiren Monochrome; kış aylarına merhaba derken, lezzetli ve doyurucu alternatiflerin...

Brasserie anlayışını kendine has bir yaklaşımla hayata geçiren Monochrome; kış aylarına merhaba derken, lezzetli ve doyurucu alternatiflerini misafirleriyle buluşturuyor. 

Monochrome’un yemek yemeyi keyif haline getiren menüsünde Sebzeli Kiş, Somon ve Ricotta Salatası, Tütsülenmiş Gevrek Kuzu Kaburgası ve Karidesli Linguini öne çıkıyor.

Sebzeli Kiş, sotelenmiş sebzeler ve kaşar peyniri ile hazırlanarak, hafif ve sebze ağırlıklı bir lezzet arayanlara hitap ediyor. Füme somon, yeşil zeytinler ve kimyonlu patateslerin; soya fasulyesi, taze rendelenmiş rezene ve limon vinegret ile harmanlanmasıyla lezzet kazanan Somon & Ricotta Salatası ise Monochrome’un en çok tercih edilen tatlarından biri oluyor.

Monochrome’un imza yemekleri arasında yer alan ve kiraz talaşında tütsülenerek hazırlanan Tütsülenmiş Gevrek Kuzu Kaburgası, bebek patates dilimleri ve kuru üzümlü havuç slaw salata ile servis ediliyor. Monochrome menüsünün sevilen lezzetlerinden Karidesli Linguini ise, hafif acı aromasıyla damaklarda benzersiz bir tat bırakıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe