Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Promasif Ahşap Mutfak Tezgahı

Doğadan gelen güzelliği mutfak lara taşıyan ahşapmutfaktezgah ları son dönemde daha sık tercih edilmeye başladı. Özellikle mutfak lara kazan...

Doğadan gelen güzelliği mutfaklara taşıyan ahşapmutfaktezgahları son dönemde daha sık tercih edilmeye başladı. Özellikle mutfaklara kazandırdıkları otantik ve zarif görüntü nedeniyle dekoratif bir unsur olarak tercih edilen bu tezgah çeşitleri doğal, sade bir atmosfer yaratmanın yanında dikkat çekici özelliğe de sahip.

Aslında uzun yıllar önce yerini granit ve mermer gibi taş türevi malzemelere bırakan ahşapmutfaktezgahlarının dikkat çekici olmalarının en büyük sebeplerinden birisi de alışılmışın dışında görünüşe sahip olmaları. Ayrıca ahşap çizgilerin birçok farklı ev dekorasyon teması ile uyum içinde kullanılabiliyor olması ahşap mutfak tezgahı için dekoratif anlamda büyük bir avantaj. Kimi zaman banyo ve lavobo gibi farklı zeminlerin de ahşap mutfak tezgahına benzer desen ve malzemeler ile kaplanması ile evin bütününe yayılan naturel çizgiler yakalamak da mümkün.

Hem Görüntüsü Hem İşlevi İle İhtiyaçlarınıza Tam Karşılık Veren AhşapTezgahlar

Ahşap mutfak tezgahı zarif, şık, dekoratif ve estetik olmanın yanı sıra işlev bakımından da geleneksel malzemelerle üretilen tezgahlara göre daha iyi durumda. Özellikle Promasif’in özel yağ ile sunduğu dayanıklılığın benzerini başka bir malzeme ile yakalamak hayli güç. Zira uygulanan bu özel yağ sayesinde Promasif ahşapmutfaktezgahları nemlenme, lekelenme, yanma, yapışma, çizilme, delinme veya kırılma gibi durumlara karşı tamamiyle korunuyor. Granit ve mermer gibi kırılgan malzemelerin aksine ahşaptezgah malzemesi hiçbir şekilde parçalanma, delinme ve kırıkla karşılaşmıyor.

Mutfağınızda Mikrop ve Bakteri Barınmasını İstemiyorsanız: Ahşap Mutfak Tezgahı Tam Size Göre

Bunlara ek olarak, diğer malzemelere göre ahşap malzemenin bakteri ve mikroplara yaşam alanı vermemesi de büyük bir artı olarak öne çıkıyor.Ahşap zeminlere temas eden mikrop ve bakteriler doğanın kanunu gereği anında yok oluyor. Bu da ahşap mutfak tezgahını diğer malzemelerden üretilen tezgahlara göre katbekat hijyenik ve sağlıklı kılıyor.

Sonuç olarak, Promasif meşe ahşapmutfaktezgahları hijyen, işlev ve estetik görünüm gibi farklı unsurları tek başına sunabilme özelliğine sahip desek abartmış olmayız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok