Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Göz alıcı, sıcak ve doğal...

Ahşap mutfak tezgahı son yıllarda büyük bir geri dönüşe imza atıyor. Uzun yıllar önce mermer ve granit gibi malzemeler ile yeri doldurulan ...

Ahşap mutfak tezgahı son yıllarda büyük bir geri dönüşe imza atıyor. Uzun yıllar önce mermer ve granit gibi malzemeler ile yeri doldurulan ahşap mutfak tezgahı son yıllarda geliştirilen yöntemler ile artık nem, leke ve kir tutmama konusunda çok daha etkili bir hale geldi.

Bu özellikleri sayesinde ahşapmutfaktezgahları aynı zamanda kullanış ve uzun ömür açısından da diğer tezgah türlerine göre çok daha etkili bir görüntü çiziyor. Ahşap, özel yağ uygulaması ve güçlü yapıştırıcılar ile bir araya getirilen ahşapmutfaktezgahları sıcak ve estetik görüntülerinin yanında doğal ve dayanıklı bir mutfak zeminine sahip olmanızı sağlıyor.

Ahşap Mutfak Tezgahı İle Kaliteyi Hissedin

Ahşap malzemeden üretilen tezgahlar birçok farklı açıdan mutfaktaki tecrübelerinizi daha kaliteli hale getiriyor. Örnek verecek olursak, ahşap mutfak tezgahı kullanımını tecrübe etmemiş kişilerin ilk fark ettikleri durumlardan biri; mermer veya granit tezgahlar ile mutfak eşyalarının birbirine temas etmesi sonucu çıkan seslerin ahşap mutfak tezgahı ile neredeyse sıfır seviyesine inmesi.

Yine birçok ahşap mutfak tezgahı kullanıcısı tarafından oldukça kullanışlı bulunan bir diğer özellik ise bu tür tezgahların çok dayanıklı olması. Bu dayanıklılığa rağmen bir şekilde zarar görmeleri durumunda ince tesviye işçiliği ile kolayca onarılması mümkün olan ahşaptezgahların bu açıdan da diğer türlere tercih edilen bir tezgah türü olduğunu söylemek mümkün.

Ahşapla Gelen Güven ve Dayanıklılık

Kullanılan ahşap türüne göre değişkenlik gösterse de ahşap mutfak tezgahı çeşitlerinin birçoğu aynı zamanda bıçak kesikleri ve neme karşı da aşırı dayanıklı şekilde üretiliyor. Bu dayanıklılığa ek olarak bakteri tutması ve kolay temizlenebilir yüzeye sahip olması nedeniyle yiyeceklerinizin tezgah yüzeyine temas etmesi sizi endişelendirmeyecek.

Ayrıca sıcak tencere, tava, cezve vb. mutfak eşyaları ilk anda ahşap mutfak tezgahına zarar veremez lakin ilk temasın süresini çok uzatmamak gerek. Bu sayede ekstra bir malzemeye ihtiyaç duymadan bu tür sıcak gereçleri anlık olarak zemine koyabilirsiniz. Montajı esnasında ahşaptezgahınızın eviye ve ocak yerlerinden çıkan malzemeyi şık bir doğrama tahtası olarak da kullanabilir tezgah yüzeyinizi daha uzun süre koruyabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok