Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni tarifler ile de sevdiklerinizi şaşırtın

Mutfağınızın en tatlı küçük ev aleti Arzum Waffy Max ile waffle yapmanın keyfini sürerken, yeni tarifler ile de sevdiklerinizi şaşırtın. Arz...

Yeni tarifler ile de sevdiklerinizi şaşırtın


Mutfağınızın en tatlı küçük ev aleti Arzum Waffy Max ile waffle yapmanın keyfini sürerken, yeni tarifler ile de sevdiklerinizi şaşırtın.

Arzum Küçük Ev Aletleri, tasarımı ve performansı ile bir mutfak aletinden beklediğiniz tüm kolaylıkları Arzum Waffy Max Waffle Makinesi ile sizlere sunuyor. Kolay temizlenebilir yapışmaz granit efektli plakaları ve ısıya dayanıklı ergonomik tutma sapı sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Arzum Waffy Max Waffle Makinesi, Dreamline, Misty ve Candy renkleriyle mutfağınıza şirinlik katarken, size ise sadece yeni tarifler deneyerek sevdiklerinizle tadını çıkarmak kalıyor.

Dar tezgah ve mutfaklar için tasarlanan ideal boyutuyla yer kaplamayan Waffy Max Waffle Makinesi kullanımı da oldukça pratik. İkaz ışığını takip ederek makinenizin ideal sıcaklığa ulaştığını anlayabilir ve bu sayede kapağını açmadan hamurun servise hazır olup olmadığını takip edebilirsiniz. Ürün, 800 watt gücünde, dengeli bir ısı performansı sunuyor. Pişirme sıcaklığını ayarlayabileceğiniz ısı ayar düğmesi ile tam kıvamında waffle hazırlamanızı sağlayan Arzum Waffy Max Waffle Makinesi, mutfaklarınızın vazgeçilmezi haline gelecek.

Üstelik Arzum Waffy Max Waffle Makinesi ile sadece waffle değil mücverin de en lezzetli halini pişirebilirsiniz. Gerisi sizin hayal gücünüze kalmış.

Arzum Waffy Max ile mücver tarifi:


Malzemeleri:

2 adet kabak (rendelenmiş ve suyu sıkılmış)
1/2 su bardağı un
1 adet yumurta
1/2 su bardağı eski kaşar
1/4 su bardağı dere otu
1/4 su bardağı süt
Zeytinyağı

Hazırlanışı:

Kabakları rendeleyin ve bir bez içerisine koyup bütün suyunu sıkın. Dereotunu ince ince kıyın. Peynirleri rendeleyin ya da ufalayın. Kabak, yumurta, dereotu, peynir, süt ve unu bir kaba alıp iyice karıştırın. Arzum Waffy Max’i zeytinyağı ile yağlayın. Sonrasında yaptığınız harçtan ortasına döküp 7-9 dakika pişirin. Afiyet olsun!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok