Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kule manzarasında Güney imzalı lezzetler

İstanbul Beyoğlu’nun en özel yerlerinden birinde Galata Kulesi’nin eşsiz manzarasında bulunan Güney Restaurant, bulunduğu tarihi yapısında y...


Kule Manzarasında Güney İmzalı Lezzetler


İstanbul Beyoğlu’nun en özel yerlerinden birinde Galata Kulesi’nin eşsiz manzarasında bulunan Güney Restaurant, bulunduğu tarihi yapısında yarım asırdır lezzet tutkunlarını ağırlıyor. 

Türk mutfağı lezzetlerini koruyan ve kendi imzasını atan Güney, Galata’nın kendisi gibi çok kültürlü yapısına uygun olarak yer verdiği dünya lezzetleriyle de günün her anında buluşma noktası oluyor.

Güney Restaurant, 1967 yılından bu yana hizmet verdiği, 150 yıllık tarihi binada Galata’nın mistik ve büyülü yapısında gastronomik bir değer yaratıyor.

Butik üreticilerden alınan malzemelerle yerel üreticileri de destekleyen Güney, kuzu incik tandır, bademli İstanbul pilavı ve mevsimine uygun çorbalarıyla Türk mutfağının vazgeçilmeyen lezzetlerini yaşatırken, peynir tabağı, dana carpacio gibi başlangıç ve muammara, sıcak humus, cevizli kabak gibi zeytinyağlı mezeleriyle ön plana çıkıyor. 

Kule Manzarasında Güney İmzalı Lezzetler


Galata ışıklarının yanmasıyla birlikte farklı bir atmosfere ev sahipliği yapan Güney, Trakya ve Balıkesir’den alınarak Güney Restaurant için özel olarak dinlendirilen ve hazırlanan etlerden; tereyağında bonfile, patlıcan soteli kuzu gibi lezzetlerle akşam yemeğinizi taçlandırabilir.

Sadece yerli butik şarapların yer aldığı menüsünde ızgara kalamar, tereyağında karides güveç gibi birbirinde farklı lezzetleri bulabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

1 yorum

  1. Galata Kulesi, İstanbul’un tarihi simge yapılarının panoramik manzarasını sunan popüler bir turistik cazibe merkezidir.

    YanıtlaSil

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe