Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yağsız ve sağlıklı yemeklerin tadını çıkartın

Çok az yağ ile ya da hiç yağ kullanmadan çıtır çıtır yemekler pişirebileceğiniz Philips Airfryer XXL, mutfağınızın vazgeçilmezi olacak.  Sah...

Çok az yağ ile ya da hiç yağ kullanmadan çıtır çıtır yemekler pişirebileceğiniz Philips Airfryer XXL, mutfağınızın vazgeçilmezi olacak. 

Sahip olduğu Twin TurboStar teknolojisiyle yiyeceklerin içerdiği fazla yağı da farklı bir haznede toplayan Philips Airfryer XXL, hem sağlıklı hem de çıtır çıtır yiyeceklere kavuşmayı sağlıyor.

Türkiye’de 87 yıldır kullanıcıları için en iyisini düşünen ve kullanıcıların ihtiyaçlarını dinleyerek çözümleriyle her gün yaşamları iyileştiren Philips, yeni ürünü Airfryer XXL ile köfteden patates kızartmasına, börekten bütün tavuğa, balıktan tatlıya kadar pek çok lezzeti minimum yağ ile hazırlama imkanı sunuyor. Böylelikle fazla yağ içerdiği için yemekten çekindiğiniz tüm yemekleri zevkle yiyebilirsiniz.

Philips Airfryer XXL, patentli Rapid Air hızlı hava teknolojisi ile dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşak yiyecekler hazırlamanıza yardımcı olurken, sadece hava kullanıldığı için normal fritöze kıyasla daha sağlıklı besinler hazırlamanıza yardımcı oluyor. Böylelikle çok az veya hiç yağ kullanımı yapılmadan hazırlanan yiyecekler, sağlıklı bir beslenme düzenine geçmeyi kolaylaştırıyor.

Geniş iç hacmi sayesinde, Airfryer XXL ile tüm aile için rahatça ve tek seferde yemekleri kızartabilir, ızgara yapabilir veya pişirebilirken sıcak tutma özelliği sayesinde yemekleri 30 dakikaya kadar sıcak olarak saklamanızı sağlar. Sıcaklık kontrolü sayesinde pişireceğiniz yemekler için en uygun sıcaklığı; önceden ayarlanmış pişirme programlarını içeren dijital ekranı ile de en doğru süreyi seçmenizi sağlayan Airfryer XXL’ın entegre koku giderici hava filtresi, mutfakta istenmeyen yemek kokularının da önüne geçiyor. Bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilen parçaları pişirme sonrasında hem temizleme kolaylığı sağlıyor hem de pratikliği sayesinde mutfakta geçirilen zamanı kısaltıyor. Böylelikle sevdiklerinize sağlıklı ve leziz yemekler hazırlarken diğer bir taraftan da birlikte geçireceğiniz zaman size kalıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok