Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Zahmetsiz kahvaltı sofralarının başrolü

Kahvaltı hazırlamayı pratik bir etkinliğe çeviren Bambum, Krosna kahvaltı seti ile keyifli bir güne merhaba demenizi sağlıyor.  Cam kâseleri...

Zahmetsiz kahvaltı sofralarının başrolü
Kahvaltı hazırlamayı pratik bir etkinliğe çeviren Bambum, Krosna kahvaltı seti ile keyifli bir güne merhaba demenizi sağlıyor. 

Cam kâselerin şıklığı ile bambu kapaklarının doğallığının buluştuğu Krosna seti, kahvaltılıklarınızı tatlarından ödün vermeden muhafaza ediyor. Yüzde yüz yerli üretim olan ve 6 adet kâse ile bunları bir arada tutan bambu tepsisinden oluşan set, kahvaltı sofralarının en büyük yardımcılarından oluyor.

Zarif ve zahmetsiz sofralarda başrolü üstlenen Bambum, Krosna kahvaltı setinin şık ve estetik görüntüsü ile güne keyifli başlamanı sağlıyor.    

Cam kâselerin şıklığı ile bambum kapaklarının doğallığını Krosna kahvaltı setinde buluşturan Bambum, kahvaltı hazırlarken harcadığınız zamanı minimuma indiriyor. Kahvaltılıklarınızı tadından ve yapısından ödün vermeden uzun süre muhafaza eden Krosna seti, 6 parça cam kâsesini bir arada tutan doğal bambu tepsisiyle mutfağınıza renk katıyor. 

Hem kahvaltı sunumlarında hem de kahvaltılıklarınızı saklama konusunda büyük kolaylık sağlayan set, yüzde yüz yerli üretim olma özelliğiyle de tercih sebebi oluyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe