Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Göğüs Büyütme Öncesi ve Sonrası Yapılması Gerekenler

Göğüs büyütme estetikleri öncesi ve sonrasında da dikkat edilmesi gereken birçok hususlar söz konusudur. İlk olarak meme büyütme öncesinde ...

Göğüs Büyütme Öncesi ve Sonrası Yapılması Gerekenler
Göğüs büyütme estetikleri öncesi ve sonrasında da dikkat edilmesi gereken birçok hususlar söz konusudur. İlk olarak meme büyütme öncesinde mutlaka kullanılan tıbbi ilaçlara ara verilmelidir. Yeteri düzeyde kaliteli uyku alımı meme küçültme öncesi için de geçerlidir. Profesyonel klinik merkezlerinin tüm estetikleri daha ideal fiyattan uyguladığı unutulmamalıdır. Böylece hem zaman hem de ekonomik anlamda avantajlı olunabilir.

Meme Büyütme Estetiği

Göğüs büyütme estetikleri adından da anlaşılacağı üzere küçük ya da sarkık olan her iki göğüslerin de estetik ameliyatı üzerinden yeniden büyütülmesidir. Bu işlem ile meme büyütme son derece popüler oldu.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Göğüs büyütme estetikleri her durumda uygulanmaz. Bu ameliyat türü sadece gözle görülür düzeyde ya da hastada huzursuzluk oluşturabilecek düzeyde memelerin küçük olması durumunda uygulanır. Meme küçüklüğü özellikle de genç yaş aralığındaki kadınlara ruhsal anlamda da çeşitli travmaların oluşmasına neden olur.

Bu durumda mutlaka hastaların erkenden estetik ve plastik merkezi üzerinden göğüs büyütme ameliyatı olması tavsiye edilir. Ameliyatla birlikte kadınlarda ayrıca çok daha sağlıklı cinsel hayat sağlanır.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs büyütme estetiklerinde birçok farklı tedavi biçimleri de uygulanır. Bu tedavi seçenekleri arasında cerrahi müdahale birinci planda yer alır. Çünkü ameliyat üzerinden küçük meme altından en kaliteli meme büyütücü silikon yerleştirilir. Böylece en yüksek düzeyde hasta memnuniyeti sağlanır. İkinci tedavi olarak da tablet tarzındaki meme büyütücü ilaçların uygulanmasıdır.

Daha çok yurtdışı üzerinden getirilen bu ilaçlar sayesinde de her iki göğüslerde de ciddi anlamda büyütme sağlanır. Son tedavi olarak da spor egzersizleri uygulanmasıdır. İlgili doktor tarafından sunulan birtakım egzersiz programları üzerinden de küçük memeler kolayca büyütülebilir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Göğüs küçültme ameliyatlarından öncesinde hazırlık detayları söz konusudur. Bu detaylar arasında yeteri uyku alımı,kulanılan ilaçlar hakkında doktorun bilgilendirilmesi,kaliteli beslenme yer alır. Böylece göğüs estetik operasyonlarında çok daha yüksek başarılı neticeler elde edilir.

Böylece meme küçültme estetiğinde olduğu gibi göğüs büyütme estetiklerinde de başarı oranları yüksektir. Ayrıca bu oran meme dikleştirme estetikleri için de geçerlidir.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Göğüs küçültme operasyonlarından sonrasında da doktor tarafından birtakım tavsiyeler sunulur. Uzman hekiminiz tarafından ameliyat sonrasında da en azından 15 gün boyunca meme sağlığınızın korunması açısından sırtüstü yatış pozisyonu tercih etmeniz tavsiye edilir. Ameliyatınızdan sonrasında aynı şekilde meme sağlığınızı korunması açısından verilen ek ilaçlarınızı düzenli olarak kullanmanız tavsiye edilebilir. Birçok estetik uygulamalarda olduğu gibi göğüs estetik operasyonları sonrasında da birtakım hafif düzeyli yan etkiler görülebilir. Bu yan etkilerin giderilmesi açısından ise en etkili ilaçlar verilir. Verilen ilaçları sadece 10 gün boyunca düzenli bir şekilde kullanmanız olası yan etkilerin giderilmesinde yeterlidir.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Göğüslerinizin uç kısmı sarkık yani aşağı yöne doğru bakabilir. Bu durumda da mutlaka göğüs dikleştirme ameliyatı yaptırmalısınız. Göğüs dikleştirme ameliyatları da sadece göğüs ucu altından silikon uygulanarak yapılır. Ayrıca meme dikleştirme öncesi ve sonrasında da doktor uyarıları doğrultusunda hareket edilmelidir. Bu gibi estetik işlemlerde en kaliteli estetik ve plastik merkezi tercih edilmelidir.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Göğüs dikleştirme ameliyatını göğüs ucunda sarkmalar oluşanlar güvenle olabilir. Söz konusu işlem diğer meme estetik ameliyatlarına oranla daha erken zamanda tamamlanır. Böylece ameliyattan 1-2 gün sonrasında hasta iş ve sosyal hayatına devam edebilir.

Meme Dikleştirme Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs dikleştirme yöntemleri arasında meme ucundan silikon yerleştirilmesi, cerrahi müdahale, tablet tarzından ilaçların kullanılmasıdır. Bu kapsamda profesyonel estetik ve plastik merkezine başvurduğunuzda en uygun tedavi biçimi hekiminiz tarafından sunulacaktır.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok