Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ramazan’da İftar sofraları hazırlamak daha kolay

Türkiye’nin mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, Ramazan ayında iftar sofralarını farklı lezzetlerle bulu...

Ramazan’da İftar sofraları hazırlamak daha kolay

Türkiye’nin mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, Ramazan ayında iftar sofralarını farklı lezzetlerle buluşturmak isteyenler için pişirme ve saklama kategorisi içerisinde yer alan pratik ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.  

Tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak ürünler üreten Koroplast, ‘Birlikte Kolay’ mottosuyla geliştirdiği ürünlerle tüketicilerin yanında olmaya devam ediyor. Koroplast’ın pişirme grubu kategorisi içerisinde yer alan sar-pişir ve pişirme kâğıdı ürünü ile iftar sofralarına yemek yapmak çok kolay oluyor. 

Ramazan ayı için hazırlanan gıdalar ise Koroplast’ın özel kilit sistemine sahip Kilitli Poşetleri ile buzdolabında ve çift kilitli özel yapısıyla sızdırmaz özelliğe sahip Çift Kilitli Poşetleri ile dondurucuda taze ve hijyenik bir şekilde, uzun süre muhafaza edilebiliyor. Aynı zamanda Ramazan’da gıda israfının önüne de geçmek için kalan gıdaların buzdolabında veya dondurucuda saklanmasına olanak sağlıyor. 

Ramazan’da İftar sofraları hazırlamak daha kolay

Her tepsiye uygun boyutta hazır olarak kesilmiş, yanmaz ve yapışmaz özelliğe sahip, 220 derece ısıya kadar dayanıklı Koroplast Pişirme Kâğıdı ile güvenle pişiyor ve tepsileriniz her zaman temiz kalıyor.  Koroplast Pişirme Kâğıdı hayvansal ve bitkisel yağ ile BPA (Bisphenol A) içermiyor. 

Koroplast Sar Pişir’in iç yüzeyindeki pişirme kâğıdı, yemeklerin iftar sofralarına yanmadan, yapışmadan pişmesini sağlarken, dışı yüzeyindeki alüminyum folyo sıkıca yemeği sarmanızı ve kendi buharında yemeğin pişmesini sağlıyor. Sar Pişir’in dış yüzeyinde yer alan ve güçlü bir iletken olan alüminyum folyo, ısının eşit dağılmasını ve kâğıdın her alanına nüfuz etmesini sağlıyor. Böylelikle yiyecekler eşit bir şekilde pişiyor ve besin değerini kaybetmiyor. 

Yaşanılabilir bir dünya “Birlikte Kolay” diyen Koroplast, kullanıcılarına pratik, inovatif ve koruyucu ürün gamıyla yardımcı olmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe