Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yaz günlerine ferahlık katacak lezzetler…

Kahve uzmanı Tchibo, mevsimi yansıtan renkleri ve ferahlatıcı etkisiyle hem göze hem damağa hitap eden yaz menüsü ile sıcak havaları lezzetl...

Yaz günlerine ferahlık katacak lezzetler…

Kahve uzmanı Tchibo, mevsimi yansıtan renkleri ve ferahlatıcı etkisiyle hem göze hem damağa hitap eden yaz menüsü ile sıcak havaları lezzetli bir molaya dönüştürüyor.

70 yıllık kahve uzmanlığı ile gerçek kahve lezzeti sunan Tchibo, mevsimi yansıtan yeni tatlarını ve modern dokunuşlarla taçlandırılmış klasik lezzetlerini harmanladığı yaz menüsüyle kahve severleri benzersiz bir keşfe davet ediyor.

Enfes, yoğun ve ferahlatıcı

Yazı yansıtan 3 farklı aroması ve kremamsı yumuşak içimli yapısıyla Creamy Frappe çeşitleri, espressonun yoğun aromasının yulaf sütüyle dengelendiği vegan Oat White Chocolate Frappe; soğuk kahve klasiği frappeye yeni bir boyut katan dolgun lezzetler.

Yaz günlerine ferahlık katacak lezzetler…

Sıcak havalara serin bir mola

Mango ve limonata ikilisinin ferahlatıcı etkisine davet eden Crushed Mango Lemonade ve Orta Afrika çekirdeklerinin 16 saat boyunca demlenmesiyle elde edilen cold brew ile limonun birlikteliğinden doğan bir Tchibo klasiği Cold Brew Lemonade, mevsim meyvelerini vurgulayarak tek bir yudumda yaz esintisini damaklara taşıyor.

Yaza yakışan farklı lezzetler

Tchibo özel ürünü Espresso Ginger Ale, birbirine tezat tatlar espresso ve zencefilli gazozun uyumuyla serinletici bir içim deneyimi sunuyor. Irish Latte ise Irish kreması ile klasik İrlanda kahvesinden esinlenen farklı bir haz.

Mevsimin enerjisini ve canlılığını hem görüntüsüyle hem de tadıyla yansıtan lezzetlerle zenginleşen yaz menüsü; Tchibo mağazalarında kahve severleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe