Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaktaki Küçük Yardımcılarınızla Zaman Size Kalsın

Vaktimizin büyük kısmı mutfakta geçtiğinden her zaman işimizi kolaylaştıracak küçük yardımcılara ihtiyacımız var. Vaktinizi sizin kadar düşü...

Vaktimizin büyük kısmı mutfakta geçtiğinden her zaman işimizi kolaylaştıracak küçük yardımcılara ihtiyacımız var. Vaktinizi sizin kadar düşünen Emsan, Alman çeliğinde üretilmiş ve keskinliğini uzun yıllar koruyan yeni Eclipse bıçak setini tüketicilere sunuyor.

Mutfakta lezzetli tatlar yaratmak herkesin hayali. Kısa sürede birbirinden lezzetli yiyecekleri hazırlamanın en önemli yolu mutfakta kullanılan ve işimizi kolaylaştıran araçlar. Emsan yeni ürettiği Eclipse bıçak seti ile mutfağınızın şefi olmanın kolay halini sunuyor. Ağız kısmı sertleştirilmiş özel Alman çeliğinden üretilen Eclipse bıçak seti, keskinliği ile pratik bir kullanım sunarken, malzemelerin çok daha kolay doğranmasını sağlıyor.

Eclipse bıçak seti, özel tasarım cam ve bambu ağacı standı ile mutfaklara farklı hava katıyor. 6 parçadan oluşan bıçak seti şef bıçağından ekmek bıçağına, doğrama bıçağından soyma bıçağına kadar işinizi kolaylaştıracak bıçak çeşitlerini sunuyor. Emsan Eclipse bıçak seti, beyaz ve siyah renk seçenekleri ile mutfak tezgahlarınıza ayrıcalıklı görünüm kazandıracak.

Eclipse 6 Parça Bıçak Seti;
8 “ Şef Bıçağı
6 “ Sıyırma Bıçağı
8 “ Ekmek Bıçağı
5 “ Doğrama Bıçağı
3,5 “ Soyma Bıçağı

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok