Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Knorr Lezzet Ödülleri’nde başvurular 26 Ekim’de başlıyor

Knorr Lezzet Ödülleri yarışması için başvuru dönemi 26 Ekim’de başlıyor. Profesyonel mutfaklarda çalışan aşçılar ve aşçılık öğrencilerinin k...

Knorr Lezzet Ödülleri yarışması için başvuru dönemi 26 Ekim’de başlıyor. Profesyonel mutfaklarda çalışan aşçılar ve aşçılık öğrencilerinin katılımına açık olan yarışmada, ön eleme için başvurular www.knorrlezzetodulleri.com sitesi üzerinden 29 Kasım’a kadar devam edecek. 

‘Knorr Lezzet Ödülleri’nde 1. olan aşçı 10 bin TL’lik hediye paketi, 2. aşçı 7 bin TL’lik hediye paketi ve 3. olan aşçı 5 bin TL’lik hediye paketi kazanacak.

Knorr Bulyon çeşitleri ile hazırladığı yemeği www.knorrlezzetodulleri.com adresinden paylaşan aşçılar büyük ödülü kazanmak için yarışacak

Ön elemeye katılmak isteyen aşçılar, ev dışı tüketime özel Unilever Food Solutions ürünlerinden Knorr Bulyon ailesinden tercih ettikleri bulyon (Knorr Chef’s Et/Tavuk Bulyon, Knorr Et/Tavuk Bulyon ve Knorr 1-2-3 Et/Tavuk Bulyon) ile hazırladıkları yemeğin fotoğrafını ve tarifini siteye yükleyerek yarışmaya katılabilecek.

Knorr Bulyon ile hazırladıkları yemeğin tarifini ve fotoğrafını bu adres üzerinden yükleyen şefler, daha sonra Facebook sayfalarının linkini paylaşarak en çok beğeniyi almaya çalışacaklar. Beğeni sayılarına göre her haftanın 1.’si belirlenecek. Haftanın 1.’si şefler isimlerine özel şef bıçağı kazanma şansını yakalayacaklar.

Knorr Lezzet Ödülleri’nde finale giden yolda özgünlük, yaratıcılık, görsellik ve uygulanabilirlik kriterleri dikkate alınacak

Knorr Lezzet Ödülleri’nin ikinci aşamasında ise www.knorrlezzetodülleri.com sayfasına yüklenen tariflerle yarışmaya katılan aşçılar arasından finale kalan isimler, Unilever Food Solutions Mutfak Yöneticisi Yasemin Ataman ve Şef Murat Bozok’un da aralarında yer aldığı jüri oylaması ile belirlenecek. Jüri en çok beğeni alan yarışmacılardan 5 adayı İstanbul’daki finale davet edecek.

Murat Bozok Akademi’de düzenlenecek yarışmada, şefler önlerine gelen sürpriz malzemelerle hazırladıkları yemekler ile lezzet yarışına girecek. Jüri tarafından son tur seçim ile kazanan üç aşçı belirlenecek. ‘Knorr Lezzet Ödülleri’nde 1. olan aşçı 10 bin TL’lik hediye paketi, 2. aşçı 7 bin TL’lik hediye paketi ve 3. olan aşçı 5 bin TL’lik hediye paketi kazanacak.

Unilever Food Solutions her zaman şeflerin yanında…  
Türkiye’de Knorr, Lipton, Carte d’Or, Calve, Hellmann’s, Rama, Sana ve Becel’i bünyesinde bulunduran Unilever Food Solutions’a ait ürünler, her iki işletmeden biri tarafından tercih ediliyor. Sunduğu profesyonel malzemelerle yoğun rekabet ortamında müşterilerini ve onların misafirlerini anlayarak, ev dışı gıda sektörünün referans merkezi konumunda olan Unilever Food Solutions, ‘her gün ilham kaynağınız’ sloganıyla mutfak ve beslenme konularında iş ortaklarına ilham kaynağı olmaya devam ediyor.
Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok