Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakta pratik çözümler

Çalışan genç nüfusun artmasıyla birlikte mutfakta geçirilen zaman da azalmaya başladı. Her zaman pratik bir ürün olan beyaz et tüketimi de g...

Çalışan genç nüfusun artmasıyla birlikte mutfakta geçirilen zaman da azalmaya başladı. Her zaman pratik bir ürün olan beyaz et tüketimi de günden güne şekil değiştiriyor. 

Tüketici kısa sürede ısıtılıp tüketilebilen hazır pişirilmiş ürünlere doğru bir eğilim gösteriyor.

Değişen bu talep ve ihtiyaç doğrultusunda ürün portföyünü genişleten Erpiliç; normal piliç eti üretimi için sahip olduğu GİMDES Helal Gıda Belgesini şimdi ileri işlenmiş ürün grubu içinde yer alan kaplamalı ürünler, köfte grubu, döner ve soslu ürünler için de aldı.

Helal gıda kriterlerine uyumda Türkiye’nin öncü beyaz et markalarından olan Erpiliç toplam 36 çeşit ürününe helal gıda sertifikası alarak farkını ortaya koymuş oldu. Kesim öncesinde yasal mevzuata ve Avrupa Birliği normlarına uygun olarak kontrolleri yapılan piliçler, kesimden sonra hazır gıda ünitesine alınarak en kaliteli baharat karışımları ile lezzetlendiriliyor. Piliç Kebaptan, Dönere; Parmak Köfteden, Cordon Blue’ya kadar geniş bir ürün yelpazesinde kalite sunan Erpiliç, ileri işlenmiş ürünlerdeki öncülüğünü koruyor.

Baharatlı Erpiliç Tavuk Göğsü Dolması
*1 Adet erpiliç Tavuk Göğsü,
*1 Tutam Biberiye,
*1 Tutam Fesleğen,
*1 Tutam Taze Nane,
*1 Tutam Arpacık Soğan,
*Yarım Çay Bardağı Galete Unu,
*2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı, İİç Sebzesi İçin:
*1 Adet Pancar,
*1 Adet Havuç,
*Yarım Patates,
*Tuz, Karabiber, Muskat.

Yapılışı: 
Erpiliç Tavuk Göğsü’nü fileto bıçağı kullanarak açın. İnce doğranmış taze biberiye, fesleğen, nane, soğan sebze, baharatlar, galete unu, zeytinyağı, tuz ve karabiber işe hazırladığınız karışımı tavuğun ortasına koyarak rulo şeklinde sarın. Alüminyum folyoya sararak kaynayan su içerisinde 20 dakika kadar haşlayın. Pancari patates ve havucu eşit boylarda doğraddıktan sonra ayrı bir tencerede kaynattığınız suda haşlayın ve ardından zeytinyağı, tuz ve karabiber ile soteleyin. Pişen Erpiliç Tavuk Dolmaları dilimleyerek sebzeler ile servise sunun.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe