Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gerçek Uzakdoğu lezzetleri bir tık yakınınızda!

Dünya genelinde 20 ülkede, 275 restoranı bulunan P.F. Chang’s’in sunduğu gerçek Uzakdoğu lezzetleri, Etiler ve Ataşehir Bulvar 216 şubelerin...

Dünya genelinde 20 ülkede, 275 restoranı bulunan P.F. Chang’s’in sunduğu gerçek Uzakdoğu lezzetleri, Etiler ve Ataşehir Bulvar 216 şubelerinden sonra şimdi de internetten paket servis yöntemiyle ayağınıza geliyor.

İnternetin popüler yemek sipariş sitelerinden www.bolbol.com üzerinden
P.F. Chang’s’in birbirinden özel lezzetlerini sipariş ederek, siz de bu keyfi bulunduğunuz her yerde yaşayabileceksiniz.

P.F.Chang’s, ana misyon olarak benzersiz Asya mutfağı deneyimini misafirlerine yaşatmayı amaçlıyor. Bu yüzden, yemeklerin pek çoğu “wok hay” ya da “wok’un nefesini” oluşturan 600 derecelik bir alev ile ısıtılan kuzey tarzı bir Çin wok’unda, en iyi Asya ürünleri ve sebzeleri günlük olarak hazırlanarak pişiriliyor. Paket servis yöntemiyle de size en lezzetli haliyle en çabuk şekilde ulaştırılıyor.

P.F. Chang’s hakkında P.F. Chang’s, Asya lezzetlerini Amerikan misafirperverliğiyle yüksek standartlarda, modern ve sofistike bir atmosferde yorumlayan P.F. Chang’s China Bistro Inc. tarafından yaratıldı ve aynı grup tarafından işletiliyor. Dünya genelinde 250'den fazla restorana sahip grup, uluslararası piyasalarda lisans anlaşmalarıyla temsil ediliyor. Daha fazla bilgi için www.pfchangs.com.tr sitesini ziyaret edebilir, bizi www.facebook.com/PFChangsTR ve Twitter @PFChangs sayfalarından takip edebilirsiniz.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok